SSM Sisä-Suomi Oy

Kaupunkilehtien ja mainosten jakajia / Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 08.08.2022, 17:00
  • Suljettu 05.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kaupunkilehtien ja mainosten jakajia / Jyväskylä

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää.  Meillä on 100 mediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com

SSM Sisä-Suomi Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella.  SSM Sisä-Suomi Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.  

 

Etsimme nyt Jyväskylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaisia LEHTIEN JA MAINOKSIEN JAKAJIA.

Etsimme työntekijöitä mainospainotuotteiden lajittelu- ja jakelutehtäviin. Työhön voi kuulua myös avustavia mainosten vastaanotto-, niputus- ja kuljetustehtäviä.

Aikaisempi kokemus jakelutyöstä sekä hyvä paikallistuntemus lasketaan eduksi. Etsimällämme henkilöllä tulee olla ajokortti.

Työtä on tarjolla noin 2-4 työvuoroa viikossa, vaihdellen tarpeen mukaan. Työtä tehdään tarpeen mukaan aamu- ja iltavuoroissa. Palkka määräytyy Suorajakelua koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksesi 4.9. mennessä sähköisesti osoitteessa http://www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Osaamisalue: