Aspa Palvelut Oy

Vastaava ohjaaja Uudellemaalle / Aspa-koti Koivurinne

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.12.2022, 14:00
  • Suljettu 10.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaava ohjaaja Uudellemaalle / Aspa-koti Koivurinne

MEILLÄ ON TARJOLLA IHMISEN HOMMAA.  

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisten arkeen? Meillä Aspa Palveluissa pääset työskentelemään kotimaisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, jonka toimintaa ohjaa vahvat arvot. 

Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme? Haemme nyt VASTAAVAA OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään pääosin arkisin päivävuorossa. Aloitus sopimuksen mukaan, kerrothan meille milloin voisit aloittaa.

Vastaavana ohjaajana toimit asiakkaidemme tukena ja apuna arjessa ja osaat iloita niin pienistä kuin suuristakin onnistumisista. Pääset myös toimimaan myös Aspa-kodin johtajan työparina ja perehtymään lähiesihenkilön tehtäviin sekä sijaistamaan Aspa-kodin johtajaa tarpeen mukaan. Perehdytämme sinut mielellämme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Aspa-koti Koivurinne tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille sekä erityistä tukea tarvitseville mm. neurokirjon henkilöille. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan eri puolilla Vantaata ja Keski-Uuttamaata. Ohjaajamme tekevät asiakastyötä asiakkaan arvoja ja kotia kunnioittaen. Asiakas on tarjoamamme palvelun keskiössä ja hän saa meiltä yksilöllistä, juuri hänelle räätälöityä palvelua, tukea ja apua. Työ on liikkuvaa ja tästä syystä sinulla on hyvä olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

ASPALAISENA SAAT

  • työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita, inhimillisesti ja kestävästi
  • ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
  • laajat koulutusmahdollisuudet mm: Aspalainen-koulutusohjelma sekä tiimikohtaiset kehittämis- ja työhyvinvointipäivät
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon (mm. työfysioterapeutin, työterveyspsykologin sekä erikoislääkärien konsultaatiot)
  • liikunta -ja kulttuuriedut tukemaan hyvinvointiasi
  • uuden työntekijän tervetuliaislahjan
  • lähiesihenkilön ja koko tiimin tuen työhösi sekä mukavat työkaverit

    Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

Eduksi katsomme lääkehoidon koulutuksen sekä hygieniapassin.

Kiinnostuitko? Hienoa, odotamme jo innolla hakemustasi. Hakuaika päättyy 9.1.2023. Hae pian ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa! 

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Vastaamme mielellään kysymyksiisi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Aspa-kodin johtaja Auli Aarniokoskelta. Aulin tavoitat: 040-7501155 / auli.aarniokoski@aspa.fi

Lue lisää toiminnastamme: www.aspa.fi

Löydät meidät myös somesta: FacebookInstagramLinkedInTwitter ja YouTube

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.

Osaamisalue:

Aspa Palvelut Oy

Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä palveluja erityistä apua ja tukea tarvitseville ihmisille.

www.aspa.fi