Helsingin yliopisto / Ruralia-instituutti

Palvelukoordinaattori

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 18.12.2022, 0:00
  • Suljettu 09.01.2023, 23:59

Palvelukoordinaattori

Haluatko työskennellä monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä tiedeyhteisön parissa? Tämä on mainio tilaisuus, johon kannattaa tarttua.

 

Helsingin yliopisto etsii

Ruralia-instituuttiin Mikkeliin

PALVELUKOORDINAATTORIA

 

Palvelukoordinaattori vastaa toimipaikan asiakaspalvelusta, neuvonnasta ja toimistopalveluista. Hän osallistuu erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, hoitaa yksikön asiakirjahallintoa, arkistointia sekä muita yleishallinnollisia tehtäviä. Palvelukoordinaattori hoitaa myös erilaisiin hankintoihin ja esimerkiksi laiterekisterin ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Työhön kuuluu lisäksi sisäiseen ja ulkoiseen viestintään liittyviä tehtäviä.  

Sinusta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, työkokemusta vastaavanlaisten tehtävien hoitamisesta ja kiinnostusta toimia asiantuntijaorganisaation hallinnollisissa tehtävissä. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja edistät työtäsi ammattimaisella palveluasenteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Tavallisimpien Microsoft Office –ohjelmien (Word, Excel ja PowerPoint) käyttö on sinulle vaivatonta, muu tietotekninen osaaminen on eduksesi.

Miksi meille? 

Palvelukoordinaattorin tehtävä tarjoaa sinulle näköalapaikan tiedemaailmaan sekä Ruralia-instituutin innostavaan ja monitieteiseen työyhteisöön. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän, ajanmukaiset työtilat Mikkelissä ja tukena työssäsi on ammattitaitoinen asiantuntijaorganisaatiomme sekä muut yliopiston resurssit. Huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. kattavan henkilöstökoulutuksen ja työterveyspalveluiden avulla. Teemme joustavasti etä- ja lähityötä. Suositeltu lähityön osuus on vähintään 40 %.

Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 9.1.2023 oheisen hakupainikkeen kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Jaana Ikävalko jaana.ikavalko@helsinki.fi, puh. 02941 58396

Haluatko tietää lisää Helsingin yliopistosta työnantajana?

Lue lisää ja tutustu: https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ura-ja-avoimet-tyopaikat.

Helsingin yliopisto / Ruralia-instituutti

Osaamisalue: ,