Järvenpään kaupunki

Liikunnan lehtori, Kartanon koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 15.12.2022, 14:30
  • Suljettu 29.12.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Liikunnan lehtori, Kartanon koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi liikunnan lehtori? (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Kartanon koulu on Järvenpään keskustassa toimiva 1000 lapsen ja 100 aikuisen yhtenäiskoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmiä, erityisen tuen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä. Koulu tarjoaa myös liikunta- ja musiikkipainotteista opetusta vuosiluokilla 7-9. Haemme Kartanon kouluun liikunnan lehtoria vuorotteluvapaan sijaisuuteen, määräaikaiseen virkaan, ajalle 9.1. – 4.6.2023. Virassa on liikunnan opetusta luokka-asteille 7 – 9.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme joukkoomme kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä opettajaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä sekä taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä.

Tarjoamme Sinulle

Kartanon koulussa pääset työskentelemään työtä tukevassa työyhteisössä, jossa omaa työtään pystyy myös kehittämään. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Petteri Roiha, puh. 040 315 2332, petteri.roiha@jarvenpaa.fi.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa 9.1.2023 – 4.6.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan.  Hakuaika päättyy 29.12.2022 klo 15. 

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.  

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Palvelussuhteen ehdot

  • Määräaikaisuuden peruste on vuorotteluvapaa, joka edellyttää että sijaiseksi on palkattava työtön työnhakija, joka on ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Sijaiseksi palkattavan on oltava työttömänä työnhakijana välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista.
  • Sijaiseksi voidaan palkata myös alle 30-vuotias työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana oleva, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi taikka työtön työnhakija, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
  • Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perusopetuksen aineenopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös ei kelpoiset hakijat.
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika puolet työsuhteen kestosta
  • Rikosrekisteriote esitettävä

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi