Stora Enso Metsä

Korjuuyrittäjä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 19.03.2023, 0:00
  • Suljettu 10.04.2023, 23:59

Korjuuyrittäjä

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Meille tärkeitä asioita ovat ammattitaitoisista yrittäjistä ja storaensolaisista muodostuva oma porukka, turvallisuus, paikallisuus ja uusiutuvan materiaalin mahdollisuudet.

 

Korjuuyrittäjä

 

Haemme asiakaslähtöistä, vastuullista ja laadukasta korjuuyritystä Keski-Suomeen Jyväskylän ympäristöön. Stora Enso Metsä kilpailuttaa puunkorjuun Hankasalmen, Äänekosken, Konneveden, Laukaan, Uuraisen, Multian, Petäjäveden, Keuruun, Jämsän, Muuramen, Jyväskylän ja Toivakan kuntien alueella.

Ohjeet tarjouspyynnön jättämiseen löydät oheisen hakupainikkeen kautta minne rekisteröidään kiinnostus tarjouskilpailuun osallistumisesta 10.4.2023 mennessä.

Sopimuksen on määrä tulla voimaan kesäkuussa 2023.

Lisätietoja:

Sopimusneuvottelija Sauli Kellokumpu
p. 040 653 5648
sauli.kellokumpu@storaenso.com

Stora Enso Metsä

Osaamisalue:

Stora Enso Metsä

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille kartonki-, biomateriaali- ja puutuotetehtaille puuraaka-ainetta vuosittain noin 20 miljoonaa kuutiometriä. Hankimme puita vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Tarjoamme lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin metsän koko elinkaaren ajan. Stora Enson Suomen puunhankinnan palveluksessa on 500 henkilöä sekä 80 korjuu- ja kuljetusyrittäjää alihankkijoina. Suomen puunhankinta on osa Stora Enson Forest-divisioonaa.