Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Kunnossapitoasentajia

(mekaaninen)

Honkalahden sahalle

Älykkäämpi kunnossapitomme perustuu tuotantolinjasta saatavan tiedon hallintaan, mitä löytyy niin järjestelmistä kuin ammattilaisten kokemuksen kautta. Henkilöstömme osaaminen onkin toimintamme ydin, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan Haemme nyt mekaaniseen kunnossapitoon energisiä ja ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Honkalahden sahalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään pääasiassa kolmessa vuorossa.

Tehtävässä työskentely edellyttää teknistä peruskoulutusta prosessi-, kone-, metalli-, tai kunnossapitoalalta sekä aktiivista työskentelyotetta. Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta joltakin edellä mainitulta alalta ja kokemusta toiminnasta tehdasympäristössä. Hyödyksi tehtävässä on myös teknisten dokumenttien lukutaito ja SAPin tai muun vastaavan kunnossapitojärjestelmän tuntemus.

Kunnossapitoasentajana pääset toteuttamaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia kunnossapidon tehtäviä osana noin 20 hengen kunnossapitotiimiä. Kunnossapitoasentajan tehtäviin kuuluvat Honkalahden sahan monipuoliset mekaaniset ennakkohuolto- ja kunnossapitotyöt sekä käyttövarmuuden ylläpito. Huolehdit ja toteutat itsenäisesti vianhakua, ennakkohuoltotöitä sekä huolto- ja korjaustöitä. Raportoit tekemäsi työt kunnossapidon tietojärjestelmään ja osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehittämiseen.

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 6.12.2021 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Käymme hakemuksia läpi pitkin prosessia.

Lisätietoja antaa rekrytointispesialisti Sami Mentula, 040 5477478 arkisin 8–16.

Stora Enso

Osaamisalue:

Stora Enso

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.