Oletko sinä tulevaisuuden tekijä?

 

Metsäenergian haketus- ja kuljetusyrittäjä

 

Haemme asiakaslähtöistä, vastuullista ja laadukasta metsäenergian haketus- ja kuljetusyritystä. Stora Enso Metsä kilpailuttaa metsäenergian haketuksen ja kuljetuksen Jyväskylän ja Varkauden alueilla syksyn 2020 aikana.

Sopimus käsittää Keski-Suomen sekä Etelä- ja Pohjois-Savon maakuntien alueilla pääasiallisesti seuraavat kunnat: Jyväskylä, Viitasaari, Keuruu, Äänekoski, Jämsä, Pieksämäki, Varkaus, Joroinen ja Rantasalmi.

Vuosittainen työmääräarvio on noin 70 000 i-m3 (irtokuutiometriä). Määrä voi vaihdella vuosittain riippuen asiakasvoimalaitosten kysynnästä sekä alueen puunhankinnan tarjonnasta.

Lisätietoja ja ohjeet tarjouspyynnön jättämiseen löydät osoitteesta www.storaensometsa.fi/kilpailutus2020, jonne rekisteröidään kiinnostus tarjouskilpailuun osallistumisesta 25.9.2020 mennessä.

Lisätietoja:

Timo Seppä
operaatioasiantuntija, kuljetus ja metsäenergia
p. 040 0303361
timo.seppa@storaenso.com

Juha Ekola
hankintapäällikkö
p. 040 8278278
juha.ekola@storaenso.com

Stora Enso

Osaamisalue: , ,

Stora Enso

Stora Enso on puukuituun perustuvien uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille tehtaille puuraaka-ainetta vuosittain noin 23 miljoonaa kuutiometriä vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Stora Enso Metsä tarjoaa lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin koko metsän elinkaaren ajan.