Haemme Stora Enson Uimaharjun tehtaalle tehdaspalopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäväkuvaus

Palopäällikön tehtävässä toimit tehtaan suojeluosastolla, ja yhdessä tiimin kanssa vastaat tehdasalueen päivittäisestä paloturvallisuudesta. Vastaat tehdaspalokunnan toiminnasta. Olet alan asiantuntijan palosuojeluun liittyvissä asioissa tehtaalla.

Tehdaspalokunnalla on yhteistoimintasopimus Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen kanssa, ja palopäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä pelastuslaitoksen kanssa ja koordinoit tämän yhteistyön toteutumista. Muita tärkeitä yhteistyökumppaneitasi ovat tehdasalueen henkilöstö sahalla ja sellutehtaalla sekä urakoitsijat ja muut sidosryhmämme esim. vakuutusyhtiöt.

Tarjoamme sinulle

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia henkilöstöetuja – mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Vuoropalomestarina saat mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia monipuolisessa, tärkeässä ja monipuolisessa tehtävässä.

Toivomme sinulta

Palopäällikkönä toimimiseen sinulla tulee olla Pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen alipäällystö- tai päällystötutkinto tai vaihtoehtoisesti asetuksen (407/2011) 7§ 2 kohdan mukainen yksikönjohtajakurssi suoritettuna sekä (407/2011) 7§ 3 kohdan mukainen sopimuspalokunnan tai teollisuuspalopäällikkökurssi suoritettuna.

Edellytämme sinulta kokemusta palo- ja pelastustoiminnasta. Savu- ja kemikaalisukelluskelpoisuus nähdään eduksesi. Aikaisempi teollisuus- ja prosessituntemus, sekä tuotantoprosessijärjestelmien osaaminen on tehtävässä eduksi.

Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kykyä oppia sujuvasti uusien ohjelmien ja järjestelmien käyttöä. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on voimassa oleva vähintään BC-luokan ajokortti. Olet valmis toimimaan tehdaspalokunnassa päivystysvelvoitteineen.

Olet yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, joka toimii myös itsenäisesti ja vie sovitut tehtävät maaliin saakka. Toivomme sinulta myös halua jatkuvaan parantamiseen ja uuden oppimiseen.

Kulttuurimme ja työmme kohti kestävämpää tulevaisuutta perustuvat alla oleviin teemoihin, joita toivottavasti myös sinä tunnistat omassa toiminnassasi:

•    Luo asiakasarvoa: Pyrimme luomaan asiakkaille arvoa tuntemalla heidän tarpeensa ja omat kyvykkyytemme
•    Paranna liiketoiminnan suorituskykyä
Kykymme toteuttaa strategiaamme näkyy tavassamme tehdä päätöksiä, tuottaa tuloksia, ja etsiä ennakoivasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia
•    Toimi oikein: Noudatamme ja puolustamme yhteisiä arvojamme. Kohtelemme kaikkia reilusti ja kunnioittavasti ja toimimme rehellisesti toimintaohjeitamme noudattaen.
•    Innosta ja motivoi: Innostamme ja motivoimme viestimällä selkeästi tulevaisuuden suunnasta ja varmistamme, että tavoitteet pysyvät kirkkaina ja tukea on tarjolla
•    Johda ja kasva: Sitoudumme tekemään työmme ja luomaan arvoa niin, että se parantaa suorituskykyä, monimuotoisuutta ja osallistamista

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 21.8 mennessä.

Turvallisuusinsinööri Pekka Hirvonen, puh. 050 4098479, pekka.hirvonen@storaenso.com tai henkilöstöpäällikkö Jarmo Sorjonen, puh 0400 713 675, jarmo.sorjonen@storaenso.com vastaavat mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Laura Bollille, laura.boll@storaenso.com.

Jos työtehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, sisältää tarkastus myös huumausainetestin. Henkilön tulee antaa hakuvaiheessa kirjallinen suostumus suppean turvallisuusselvityksen teettämiseen.

Uskomme, että monimuotoisuus parantaa kilpailukykyämme ja päätöksentekoamme. Innovaatiot tehdään yhdessä. Monimuotoisuus tuo työtiimeihin laajempaa näkemystä ja haastaa ajatteluamme. Ponnistelemme yhdessä työpaikkojemme monimuotoisuuden, osallistavuuden ja tasa-arvoisuuden eteen ja toivotamme tervetulleiksi eri taustoista tulevat hakijat. Stora Enso on yhtäläiset mahdollisuudet tarjoava työnantaja, ja noudatamme toiminnassamme syrjimättömyyttä. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää.

Riippuen siitä, missä maassa ja millä organisaatiotasolla työpaikka on, rekrytointiprosessiin saattaa tavanomaisten vaiheiden lisäksi kuulua myös videohaastattelu ja soveltuvuustestejä sekä loppuvaiheessa työhönottoon liittyviä toimia, kuten taustaselvityksiä, suositusten tarkistusta, terveystarkastus ja huumetesti. Ilmoitamme sinulle rekrytointiprosessin edetessä, mitkä vaiheista koskevat hakemaasi tehtävää.

Osaamisalue:

Stora Enso

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.
Stora Enso on pakkaus , biomateriaali , puutuote  ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Biomaterials divisioonan biopohjaiset ratkaisut vastaavat kasvavaan kysyntään korvaajista tuotteille, jotka valmistetaan uusiutumattomista ja haitallisista materiaaleista. Stora Enso hyödyntää uusien ratkaisujen kehittämisessä kaikkia biomassasta saatavia jakeita, kuten ligniiniä. Pyrimme löytämään korvaajia uusiutumattomille materiaaleille kehittämällä esimerkiksi energian varastointiin soveltuvaa hiiltä sekä biopohjaisia sidosaineita ja hiilikuituja. Divisioona tarjoaa laajan valikoiman sellulaatuja paperin, kartongin, pehmopaperien, ja hygieniatuotteiden valmistukseen sekä prosessiensa sivutuotteita, kuten mäntyöljyä ja biomassasta saatavaa tärpättiä.