Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Hoivakoti, Malminniitty

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.12.2022, 12:00
  • Suljettu 16.01.2023, 17:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Hoivakoti, Malminniitty

Vanhusten palvelujen toimiala, Hoiva-asumisen palvelut
Hoivakoti
Uusiniityntie 3 , 01350 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

 Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen hoivakotiin. 

Hoivakoti sijaitsee Vantaalla Malminiityssä. Hoivakoti tarjoaa iäkkäille henkilöille ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus aktiiviseen asumiseen ja kuntouttavaan hoivaan esteettömässä, turvallisessa ja kodinomaisessa asuinympäristössä. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua yhteisön arkeen. 

Tehostetun asumispalvelun avulla tuetaan ja edistetään asiakkaan hyvinvointia, turvallisuutta ja hyvää elämänlaatua. Vantaan kaupunki tavoittelee ensimmäisten joukossa 1 mitoitusta, joka tarkoittaa enemmän henkilökuntaa ja näin mahdollisuutta panostaa entistä parempaan vanhustyöhön. Sinulla on aiempaa paremmat mahdollisuudet keskittyä asukkaiden yksilölliseen hoivaan ja tarpeisiin.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa lähihoitajan työtä. Työyhteisö koostuu esimiehestä, apulaisosastonhoitajasta, lähihoitajista, hoiva-avustajista ja fysioterapeutista. Työaikoihin pystyy vaikuttamaan joustavasti autonomisen työvuorosuunnittelun avulla.

Toivomme sinulta innostusta vanhustyötä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä yhteishenki on meille tärkeä arvo. Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä itsenäisesti ja yksilöllisesti asiakkaiden kanssa. Arvostamme halua kehittää itseäsi sekä vanhustyötä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 16.01.2023 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Silja Gröndahl
050 3124828
silja.grondahl@vakehyva.fi

HUOM!

Sähköpostiosoitteeni vaihtuu 1.1.2023 muotoon silja.grondahl@vakehyva.fi. Vanhaan sähköpostiin lähetetyt viestit eivät ohjaudu automaattisesti uuteen.  

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: