Securitas Oy

Palveluvartijoita pääkaupunkiseudulle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.12.2022, 9:00
  • Suljettu 02.01.2023, 11:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluvartijoita pääkaupunkiseudulle

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.
 
Tällä hetkellä haemme: 

Palveluvartijoita pääkaupunkiseudulle

Onko sinulla jo kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä?
Haluatko kasvattaa osaamistasi ja lisätä myyjän tehtäviin haasteita sekä vastuuta?
 
Nyt voit päästä toteuttamaan tätä toivetta, sillä etsimme myymäläkohteisiimme palveluvartijoita.
Voit olla joko päivittäistavarakaupan ammattilainen, turvallisuusalan konkari tai vasta alalle suuntaava.

Tehtävässä huolehdit kohteen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta. Muita työtehtäviä ovat kaupan alalle tyypilliset kuten hyllyttäminen, asiakaspalvelu ja mahdollinen kassatoiminta. Näkyvällä vartioinnilla ennaltaehkäiset erilaisten ongelmatilanteiden ja rikoshävikin syntymistä esimerkiksi ottamalla kiinni näpistyksiin syyllistyneet henkilöt. Palveluvartijan työnkuva vaihtelee kohteittain.

Odotamme

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita. Palveluvartijan työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämän vartijakoulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h) sekä työtehtäviin tarvittavan kaupanalan perehdytyksen. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.  

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi,- kuin esimiestaitojaan. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Palveluvartijan palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen mukainen 11,39€/h (TES taso II) ja tämän lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista lisää palveluvartija-työtunneista 2€/h.

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

”Työkaverit on tärkeitä eikä yksin tarvitse olla. Meillä on tosi hyvä yhteishenki täällä” -Heini 23v. palveluvartija

”Palveluvartijan tehtävissä pystyn olemaan enemmän asiakkaiden kanssa tekemisissä ja avustamaan heitä enemmän. Koen itse työn mukavaksi silloin, kun näen, että tekoni auttavat ihmisiä ja työpäivä sujuu mielekkäästi” -Tero 25v. palveluvartija

”Meillä on hyvä työporukka täällä ja mukavat esimiehet.”-Nicke 24v. palveluvartija
 
Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi

 
 

Osaamisalue: