Tampereen yliopisto

Tutkimusapulainen laboratorioiden ylläpito- ja kehitystehtäviin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.10.2022, 16:30
  • Suljettu 20.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tutkimusapulainen laboratorioiden ylläpito- ja kehitystehtäviin

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haluamme olla Suomen paras korkeakoulutyönantaja. Meillä ihminen, tiede ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä ja luomme kansainvälistä yhteistyökulttuuria.

Tampereen yliopiston Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta on kansallisesti ja kansainvälisesti ainutlaatuinen monialainen koulutus- ja tutkimusympäristö, jossa yhdistyvät humanististen tieteiden, luonnontieteiden, tekniikan, yhteiskuntatieteiden ja teatterin opetuksen ja tutkimuksen perinteet ja asiantuntemus. Tiedekunta muodostuu neljästä yksiköstä, jotka ovat kielet sähkötekniikka, tietotekniikka ja viestintätieteet, joissa työskentelee yhteensä noin 800 työntekijää.

Haemme

Tutkimusapulaista laboratorioiden ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Tehtävänkuvaus

Tutkimusapulaisena tehtäväsi on toimia HTI (Human-Technology Interaction) laboratorioiden (esimerkiksi Ludus, Ajoneuvolaboratorio, ToGa, Psykofysiologialaboratorio sekä Tuoksulaboratorio) ylläpito- ja kehitystehtävissä. 

Tutkimusapulainen

  • Ylläpitää mittalaitteita, tietoverkkoja sekä tietokoneita. Osassa laboratorioissa on myös ylläpidettäviä äänijärjestelmiä (Dante), kameroita (IP ja SDI) ja ohjelmistoja mittauslaitteiden käyttöön sekä data-analyysiin (esimerkiksi Noldus Observer).
  • Tukee tutkijoita uuden tutkimuksen alkaessa laboratorion laitteiston konfiguroinnissa ja asennuksessa tutkimuksen edellyttämään muotoon.
  • Testaa ja asentaa laboratorioon hankittuja uusia laitteita käyttökuntoon.

Tutkimusapulaisena tulet työskentelemään osana tiimiä, jossa työskentelee Tutkimusinfrastruktuuri-asiantuntijoita ja Laboratorioinsinöörejä. Tehtävä on tarkoitettu kandi- tai maisterivaiheen opiskelijalle, ja tehtävä sijoittuu pääosin yliopiston keskustakampukselle lähelle opiskelutiloja.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään mahdollisimman kattavasti

  • Tietoverkkojen perustuntemusta
  • Kokemusta ohjelmistojen asentamisesta ja konfiguroinnista Windows, Android ja Linux -ympäristöissä
  • Digitaalisen kuvan ja äänen tuotanto-, siirto-, ja tallennusjärjestelmien tuntemusta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa joskus haastavienkin teknisten pulmien äärellä

Eduksi katsomme lisäksi

  • Tietojenkäsittelyn tai tietotekniikan opinnot
  • Kokemusta ihmisen ja teknologian vuorovaikutuksen tutkimuksesta
  • Kokemusta pelialalta

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.

Tarjoamme

Kyseessä on määräaikainen, osa-aikainen työsuhde, joka alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.8.2023. Työajasta sovitaan valittavan henkilön kanssa erikseen. Opintojen suorittaminen työn ohessa onnistuu joustavasti. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tutkimusapulaisen tehtävät asettuvat opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasolle 1. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka tutkimusapulaisella perustuu suoritettuihin opintopisteisiin.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy 19.10.2022 klo 23:59.

Liitä mukaan:

  1. Ansioluettelo
  2. Hakemuskirje, jossa perustelet lyhyesti, miksi juuri sinut pitäisi valita tehtävään ja kuvaat osaamistasi tässä hakuilmoituksessa kuvatuilla työn osa-alueilla
  3. Opintorekisteriote

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnan tutkimusympäristöasiantuntija, Poika Isokoski, poika.isokoski@tuni.fi, puh. +358401901718

Osaamisalue: