Järvenpään kaupunki

Suunnittelijaopettaja

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 15.12.2022, 13:00
  • Suljettu 29.12.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suunnittelijaopettaja

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Haluaisitko päästä mukaan suunnittelemaan kursseja järvenpääläisten hyvinvoinnin hyväksi?

Olisitko sinä Järvenpään Opiston uusi SUUNNITTELIJAOPETTAJA?

Järvenpään Opisto tarjoaa vuosittain yli 700 erilaista kurssia ja luentoa. Aihepiirit vaihtelevat historiasta hyvinvointiin ja kreikan kielestä käsitöihin. Opistossa voi myös opiskella Avoimen yliopiston opintoja. Järjestämme opetusta eri puolilla Järvenpäätä useissa toimipisteessä. Kurssilaisia on vuosittain noin 10 000 ja opetustunteja noin 12 600. 

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu opettaa sekä käsityökoulussa (taiteen perusopetus) että vapaassa sivistystyössä. Vastaat käsityötaiteen perusopetuksen järjestämisestä ja kehittämisestä sekä tuntiopettajien rekrytoinnin valmistelusta ja pedagogisesta työnohjauksesta. Myös tiedottaminen ja markkinointi sekä tapahtumien/näyttelyiden organisointi ovat osa tehtäväkenttääsi.

Odotamme sinulta

Hyviä päätöksentekokyky-, organisointi-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus verkostomaisesta työskentelytavasta, perehtyneisyys kurssihallintoon liittyvistä työtehtävistä sekä kansalaisopiston opetustoiminnan tunteminen. HelleWi -kurssihallintojärjestelmän tuntemus ja kokemus kurssisuunnittelusta katsotaan myös eduksi. Toivomme sinulta joustavuutta työajoissa, koska osa opetustehtävistä voi olla iltaisin ja/tai viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Kehittyvät toimintaympäristöt ja luovuuteen kannustava ilmapiiri antavat erinomaisen mahdollisuuden menestyä työssään.

Lisätiedot

Tehtävä on määräaikainen ajalle 9.1.2023-31.5.2024.

Lisätietoa tehtävästä antaa Järvenpään Opiston rehtori Mika Hagelin, mika.hagelin@jarvenpaa.fi tai puh. 040 315 2283. Suunnitellut haastattelupäivät ovat 3.1.2023 klo 11-16 ja 4.1.2013 klo 9-12. Hakuaikaa on 29.12.2022 kello 15 asti.  

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja opettajan pedagogista pätevyyttä opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Katsomme eduksi kokemuksen kansalaisopiston käsityöaineiden opettajan tehtävästä. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ja osaamisen koulutuksen markkinointitehtävistä sekä kurssien hallinnointiin liittyvistä tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika on puolet työsuhteen kestosta
  • Tehtäväkohtainen palkka 3 141.77 €/kk

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi