Siun sote

Ohjaaja: lastensuojelu, Kontiolahti (id6926)

  • Sijainti Paihola
  • Julkaistu 01.12.2022, 12:00
  • Suljettu 16.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja: lastensuojelu, Kontiolahti (id6926)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 15.12.2022 mennessä OHJAAJAA lastensuojeluun Paikkikseen,

joka sijaitsee Kontiolahden kunnassa Paiholan kylällä. Lastensuojeluyksikkö Paikkiksessa on kolme seitsemänpaikkaista lastensuojelun sijaishuollon osastoa. Lastensuojeluyksikössä huolehditaan kokonaisvaltaisesti lapsen ja nuoren arjesta ja arjen sujuvuudesta. Asiakkaamme ovat 13-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria.

Lastensuojeluyksikkö Paikkiksen Vastaanottokodin asuinyksikkö tarjoaa lyhytaikaista sijaishuoltoa kiireellisissä tilanteissa, ja Tilkku ja Sauma on tarkoitettu pidempiaikaisiin kodin ulkopuolisiin sijoituksiin. Tilkku-asuinyksikön painopiste on psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevien ja koulunkäyntihaasteita omaavien asiakkaiden kuntoutuksessa. 

Tarjoamme

  • vahvasti asiakaslähtöisen työn
  • tilaisuuden rakentaa kanssamme uutta yksikköä ja työyhteisöä
  • mahdollisuuden kehittää lastensuojelun sijaishuoltoa
  • toimivat verkostot

Ohjaajan työtehtävät ovat lastensuojeluyksikön hoito-, ohjaus- ja kasvatustehtäviä, joita toteutetaan asiakassuunnitelmien sekä hoito- ja kasvatussuunnitelmien mukaisesti yhteistyössä omaohjaajatiimin kanssa. Työ sisältää asiakastyön lisäksi kirjallisia töitä, palavereihin osallistumista sekä verkostojen kanssa tehtävää työtä sekä yksikön arjen toiminnan sujuvuudesta huolehtimista

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2354,72 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.  Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). 

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Kirsi Minkkinen, p. 013 330 5710 tai kirsi.minkkinen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 1.12.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon  palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: