Suomalainen Uimakoulu Oy

Vastaanottoavustaja, Oulu – osa-aikatyö 12h/vko

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 11.08.2022, 13:00
  • Suljettu 18.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaanottoavustaja, Oulu – osa-aikatyö 12h/vko

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Haemme vastaanottoavustajaa Uimakoulu Pikku Joutseneen Oulun Caritaksen (Kapellimestarinkatu 2)  toimipisteelle. Etsimme työntekijää, joka omaa palveluhenkisen asenteen ja ongelmanratkaisukykyä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen asiakaspalvelutyöstä.

Vastaanottoavustaja huolehtii uinteihin saapuvien asiakkaiden vastaanottamisesta ja sisäänkirjauksesta. Lisäksi hän tekee tietokoneella erilaisia asiakaspalvelun prosesseja. Työaika arki-iltaisin ma-to klo 17-20, yhteensä 12h/vko. Palkkaus 10€/h. Töiden aloitus syyskuun alussa, työtehtäviin perehdytys elokuun lopulla. Tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelun ohelle.

Suomalainen Uimakoulu Oy kehittää ja toteuttaa vauvauinti- ja uimakoulupalveluja. Meillä on vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttamisen taustaosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Valituilla henkilöillä on mahdollisuus kouluttautua myöhemmin myös Uimakoulu Pikku Joutsenen ohjaajiksi niin halutessaan. 

Lisätietoa: http://www.pikkujoutsen.fi/yritys/rekry.html 
Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 

Osaamisalue: