Suomen Pesupaikat Oy

Pesupaikka-asiakaspalvelija Espooseen ja/tai Helsinkiin

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 15.08.2022, 9:59
  • Suljettu 15.09.2022, 23:59

Pesupaikka-asiakaspalvelija Espooseen ja/tai Helsinkiin

Pesupaikka kasvaa ja haemme uusia kykyjä tiimiimme vastaamaan lisääntyvään asiakasmääräämme.

Etsimme reipasta ja hyvällä asenteella työhön tarttuvaa

myyntihenkistä asiakaspalvelijaa

uusiin, nopeisiin ja nykyaikaisiin autopesuloihimme Espoon Leppävaaraan ja/tai Helsingin Ruoholahteen. Haemme kahta työntekijää osa-aikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjolla oleva työ sopii sinulle, mikäli pystyt tekemään joustavasti työtä aukioloaikojemme puitteissa. Toivomme hakijalta mahdollisuutta sitoutua yli vuoden mittaiseen työsuhteeseen ja mielellään pidempäänkin.

Haluamme luoda Pesupaikasta raikkaan brändin, jossa tehtäväsi on ohjata ja opastaa asiakkaita, huolehtia joustavasta asiakaspalvelusta ja sujuvasta asioinnista. Lisäksi päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu Pesupaikan koneiden ja laitteiden pienet huoltotoimenpiteet, sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen, joihin annamme tarvittavan perehdytyksen. Koneiden ja laitteiden varsinaisen huoltamisen suorittavat erikseen huollon ammattilaiset. Työ edellyttää vastuunkantokykyä, sillä työvuoroissa toimitaan pääsääntöisesti yksin. Varsinaista erityisosaamista työ ei vaadi, mutta tekninen osaaminen tai kiinnostus on eduksi. Keikkatyöksi tämä ei sovellu, eikä lyhyisiin muutaman kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Odotamme sinulta:

  • myynti- ja markkinointihenkistä asennetta
  • palvelualttiutta ja aktiivista tekemisen meininkiä. Sinulle on kunnia-asia, että Pesupaikka on aina tiptop–kunnossa ja valmiina palvelemaan asiakkaita.
  • oma-aloitteista tarttumista asioihin ja sisäistä yrittäjyyttä. Hoidat asioita itsenäisesti ja varmistat että yksikään pallo ei putoa maahan.

Työ sopii yhtä hyvin naisille ja miehille, kunhan hoksottimet ja asenne ovat kohdallaan. Ajokortti sekä hyvä suomen kielen taito ja tyydyttävä englannin kielen taito ovat välttämättömät. Työt on mahdollista aloittaa heti/pian.

Mikäli haluat mukaan toimeliaaseen huippuporukkaan, uuteen konseptiin ja mahdollisuuden osallistua, luoda käytäntöjä, sekä vaikuttaa työnkuvaasi, meillä on sinulle paikka. Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, niin laitathan hakemuksen jo tänään, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä! Työ ei välttämättä ole sidottu vain yhteen toimipaikkaan.

Lähetä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakupainikkeen kautta sähköpostilla.
Lisäksi voit liittää vapaamuotoisen hakemuksen.

Pesupaikka

Osaamisalue:

Suomen Pesupaikat Oy

Pesupaikka tarjoaa sekä koneellista auton pesupalvelua alan moderneimmalla pesukadulla, että monipuolisella itsepalvelulaitteistolla. Fokuksemme on helpottaa asiakkaidemme arkea hyvän palvelun ja helpottavan teknologian avulla. Kehitämme jatkuvasti mm. sovellustamme, asiakashallintaratkaisuamme ja paljon muuta liittyen palveluumme yleensäkin.