Haemme 1.9. käynnistyvään TOIVOA-hankkeeseen

SPR-Kirppis Kokkolan ja Vaasan myymälöihin

TYÖHÖNVALMENTAJAA

 

  • työnopastustyö; työkokeilujakson pienryhmäkoulutukset, yksilövalmennus, myös materiaalien tuottaminen
  • vastaa hankkeen kokonaissuunnittelusta ja kehittämisestä; osaamisen tunnistaminen/opinnollistaminen sekä muu hankkeen arviointi- ja seurantajärjestelmä
  • suunnittelee ja järjestää koulutusta, kouluttaa, ohjaa ja valmentaa
  • hankkeen tuloksista raportointi rahoittajalle yhdessä työnsuunnittelijan kanssa
  • opsojen työpaikkakouluttajana toimiminen yhdessä työnsuunnittelijan kanssa
  • työnhaun valmiuksien päivittäminen hankkeen asiakkaiden kanssa

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosionomi (AMK) korkeakoulututkintoa tai vastaavaa muuta korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme vahvaa näyttöä projekti/hankeosaamisesta, vahvaa ohjaus- ja valmennustyön osaamista ja vähintään 2 vuoden työkokemusta. Hyviä viestinnällisiä valmiuksia, aiempaa työkokemusta projektien ja koulutusten suunnittelusta sekä käytännön asiakastyöstä ja kouluttajakokemusta. Arvostamme tietämystä ja/tai kokemusta kirppistoimialan lainalaisuuksien ymmärryksestä ja niiden soveltamisesta kaupalliseen näkökulmaan. Arvostamme myös Office 365- ohjelmien hyvää osaamista ja käytännön käyttökokemusta sekä hanke- ja taloushallinnon raporttien laatimisen hyvää osaamista ja kokemusta. Edellytämme matkustusvalmiutta sekä työn vaativuuden vuoksi hyvää fyysistä ja psyykkistä työkykyä ja työkuntoa.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV/video CV 16.8.2020 mennessä sähköpostitse outi.hakunti@redcross.fi. (Kokkola) ja maarit.rintamaki@redcross.fi (Vaasa).

Lisätietoja 12.8. alk. puh. 040 125 8679/Outi ja 10.8. alk. puh. 040 738 6884/Maarit.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan spr-kirppis.fi

Osaamisalue:

Suomen Punainen Risti / TOIVOA-hanke

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin alueella on 7 SPR-Kirppistä, joissa myydään lahjoituksena saatua tavaraa. Lisäksi Kirppikset työllistävät ja valmentavat mm. pitkään työttömänä olleita henkilöitä ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevia. TOIVOA-hanke toteutetaan yhteistyössä Pohjanmaan TE-palveluiden ja ELY:n kanssa.