Haemme 1.9. käynnistyvään TOIVOA-hankkeeseen

SPR-Kirppis Kokkolan ja Vaasan myymälöihin

TYÖNSUUNNITTELIJAA

 

  • työnopastustyö; työyhteisöön ja työtehtäviin perehdyttäminen, työelämän ja työpaikan pelisäännöt
  • hankeen raportointi; tilitykset ja raportointi hankkeen tuloksista hankkeen rahoittajalle
  • hankkeeseen osallistuvien jatkosuunnitelmat ja työnetsintä
  • osallistuu yhdessä työhönvalmentajan kanssa työntekijöiden osaamisen tunnistamisen/opinnollistamisen arviointi- ja dokumentointiprosessin kehittämiseen ja toteuttamiseen
  • konkreettiset työhakusuunnitelmat asiakkaan kanssa
  • hankkeen vaikuttavuuden seuranta

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2 vuotta. Arvostamme aiempaa työkokemusta ohjaus- ja valmennustyöstä ja kirppistoimialan lainalaisuuksien ymmärryksestä ja niiden soveltamisesta kaupalliseen näkökulmaan. Arvostamme myös Office 365- ohjelmien hyvää osaamista ja käytännön käyttökokemusta sekä hanke- ja taloushallinnon raporttien laatimisen hyvää osaamista ja kokemusta. Edellytämme matkustusvalmiutta sekä työn vaativuuden vuoksi hyvää fyysistä ja psyykkistä työkykyä ja työkuntoa.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV/video CV 16.8.2020 mennessä sähköpostitse outi.hakunti@redcross.fi. (Kokkola) ja maarit.rintamaki@redcross.fi (Vaasa).

Lisätietoja 12.8. alk. puh. 040 125 8679/Outi ja 10.8. alk. puh. 040 738 6884/Maarit.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan spr-kirppis.fi

Osaamisalue: ,

Suomen Punainen Risti / TOIVOA-hanke

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin alueella on 7 SPR-Kirppistä, joissa myydään lahjoituksena saatua tavaraa. Lisäksi Kirppikset työllistävät ja valmentavat mm. pitkään työttömänä olleita henkilöitä ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevia. TOIVOA-hanke toteutetaan yhteistyössä Pohjanmaan TE-palveluiden ja ELY:n kanssa.