Suomen Visor Oy on kotimainen parvekelasi- ja ikkunakaihtimien valmistaja. Valmistamme vuosittain yli 150 000 Visor –kaihdinta, eli joka vuosi noin 20 000 parveketta tai ikkunaa eri puolilla Eurooppaa saa Visor–kaihtimet suojakseen. Tuotteitamme on saatavilla kotimaan lisäksi Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa ja Kanadassa. Suomen Visor Oy on osa Lumon konsernia.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt Suomen Visor Oy:n B2B-liiketoimintaan

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Ruotsin markkinoille, sijaintipaikka pääkaupunkiseutu tai Oulun alue

Tuotepäällikkömme päätehtävänä on Ruotsin liiketoimintamme b2b-myynti ja uusasiakashankinta. Työ pitää sisällään sähköpostilla ja puhelimella tehtävää asiakashankintaa, tuote-esittelyjä digimarkkinoinnin keinoja käyttäen ja key-account-manager tyyppistä asiakkaanhoitoa ja tarjous-tilaus-toimitus -prosessista huolehtimista. Hän vastaa oman vastuualueensa myynnin kehityksestä, suunnittelee ja toteuttaa uusasiakashankintaa ja kehittää myyntiä luoden uusia asiakaskontakteja. Hänellä on vastuu oman alueensa myynnin taloudellisesta toiminnasta ja raportoinnista. Tuotepäällikkö on osa B2B myyntitiimiä.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli olet persoonaltasi myyntihenkinen ja sinulla on sekä taitoa että kokemusta hoitaa isojakin asiakkuuksia ja näyttöjä tästä. Olet tavoitteellinen ja pystyt suunnittelemaan omaa toimintaasi systemaattisesti ja järjestelmällisesti. Rakennat ja teet yhteistyötä luontevasti myös talon sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme edellyttää joustavuutta ja mahdollisuutta matkustaa. Ruotsin kielen taito on välttämättömyys tehtävässä menestymisessä. Työpisteesi voi olla joko Oulun seudulla Kempeleessä tai pääkaupunkiseudulla Vantaalla. Olisi hyvä, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus ruotsinkielisten asiakkaiden hoitamisesta tai vastaavasta myynnistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen visorilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Visor on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla mukana rakentamassa Visorin menestystarinaa kuluttajamyynnissä, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 15.11.2020.

Lisätiedot: Head of B2B Sales Mika Kiiskinen, mika.kiiskinen@visor.fi, Puh 0400 688 449

Osaamisalue: