Haemme nyt Jyväskylän toimistoomme

ILTAVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat nuorekkaan ja tehokkaan myyjäryhmän menestyksestä iltavuorossa. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, motivointi ja rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät vaihtelevien myyntikampanjoiden parissa. Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi.

Jos olet vastuuntuntoinen ja valmis laittamaan itsesi peliin, voit olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa. Tärkeimpänä näemme kuitenkin asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä myynnissä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita. Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti eikä sormesi mene suuhun tietotekniikan tai excel-kaavojen kanssa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja palkitsevan työn kannustavassa työympäristössä, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut. Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös jatkossa. Työaikasi on ma-to: klo 14-21, pe klo 13-19.

Lue lisää: sm-mega.fi

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju puh. 040 647 3920.

Lähetä hakemus sekä CV:si keskiviikkona 15.5.2019 mennessä: janette.mansikkaharju@sm-mega.fi

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Osaamisalue: ,

Suoramarkkinointi Mega Oy

Suoramarkkinointi Mega Oy on yli 30-vuotias, Suomen ja Baltian johtava puhelimitse tapahtuvaan asiakkuusmarkkinointiin erikoistunut yritys. Toimimme Suomessa 16 paikkakunnalla ja kuulumme vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent -liiketoimintayksikköön (www.almatalent.fi).

Teemme puhelimitse myyntiä, markkinointia ja sen tukitoimintoja monipuolisesti: mm. kartoituksia, buukkauksia, kirjojen, ammatti- ja harrastelehtien sekä mediatilanmyyntiä; markkinoimme sähköisiä palveluita, seminaareja, kanavapaketteja, järjestöjäsenyyksiä, sähkösopimuksia, ravintolisiä. Yhteistä kaikille kampanjoillemme on tarkasti valikoidut hyvämaineiset toimeksiantajat ja segmentoidut kohderyhmät.