Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: terveysasema, Ilomantsi; vuorotteluvapaan sijainen (id8549)

  • Sijainti Ilomantsi
  • Julkaistu 22.02.2024, 11:00
  • Suljettu 11.03.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: terveysasema, Ilomantsi; vuorotteluvapaan sijainen (id8549)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 10.3.2024 MENNESSÄ VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUTEEN

Sairaanhoitajaa

Ilomatsin sote-asemalle 1.4. – 31.7.2024 väliselle ajalle
 

Tehtävänkuvaus

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sairaanhoitajana mielenkiintoisessa tehtävässä Ilomantsin sote-asemalla. Sote-asema toimii uudistetuissa tiloissa Henrikintie 4, 82900 Ilomantsi. Sairaanhoitajan tehtävässä pääset osallistumaan ja kehittämään edelleen moniammatillisen tiimin toimintaa terveysasemallamme. Haemme etäsairaanhoitajaa Ilomantsin laajan palvelun sote-aseman ja tulevaisuudessa Tuupovaaran liikkuvien palvelujen alueelle tekemään hoidontarpeenarviointia puhelimessa.

  • Pääset tekemään työssäsi asioita mistä pidät ja missä olet hyvä
  • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi – meillä et jää työssäsi yksin
  • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
  • Älä junnaa paikallasi – Meillä saat kehittää ja kehittyä
  • Olet asiakkaan arvostama.

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, on sijaisen oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista, kun:

  • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
  • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä. Jos edellytyksiä on tarve tarkistaa, voit tehdä sen itse.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2924,53 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.4.2024 alkaen, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Niina Kekäläinen, puh. 013 330 9609.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 22.2.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: