Posti Group Oyj

Kuorma-autonkuljettaja kesätöihin

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 23.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.04.2024, 23:59
  • 07.04.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettaja kesätöihin

Kuorma-autonkuljettaja kesätöihin, 5 paikkaa, Posti Group Oyj, Kuopio, Kuopio

Palkkaamme tänäkin kesänä satoja kesätyöntekijöitä toimipisteisiimme ympäri Suomen. Postilaisena olet osa toisistaan välittävää työyhteisöä ja teet tärkeää työtä monipuolisella logistiikka-alalla. Tervetuloa mukaan välittämään!

Tule kesätöihin Kuopioon

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.5. -1.9.2024.

Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä runkoliikennekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

Työ on kokoaikatyötä 40h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain. Työvuoroja on aamu-, päivä- ja yövuoroissa. Työsuhde on määräaikainen.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Kuopion talousalueen tuntemusta, vankkaa ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Edellytämme:

– Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa
– BCE-ajokorttia
– Digipiirturin kuljettajakorttia
– ADR-ajolupaa
– Aiempi kokemus yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta

Katsomme eduksi:

– Aiempi kokemus tiedonkeruulaitteen käytöstä
– Työturvallisuuskortti
– Trukkikortti

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Sinulla on mahdollisuus toimia monipuolisesti joko asiakasratkaisu- tilausajot- tai elintarvikelogistiikan kentällä runko/reittikuljetusten ohella. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Tehtävä sijaitsee Kuopion terminaalissa.

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesihenkilö Kimmo Nissinen, email. kimmo.nissinen@posti.com

Hae tehtävää 7.4.2024 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Palkkaus:AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:06.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, 01.09.2024
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:tuotantoesihenkilö Kimmo Nissinen, email. kimmo.nissinen@posti.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: