INSINÖÖRI, MAAILMA ON SINUN

 

Haemme nyt kasvavaan liiketoimintaan

RAKENNESUUNNITTELIJAA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Oletko kokenut teollisuuden tai rakennetekniikan asiantuntija, joka kaipaa uutta käännettä urallaan? Kerro meille näytöistäsi ja me kerromme, miksi kannattaa liittyä mutkattomaan joukkoomme?

Haemme rakennesuunnittelijaa tai projektipäällikköä Kokkolan toimipisteeseemme monipuolisiin teollisuuden suunnittelutoimeksiantoihimme ja projekteihimme. Tehtävänä on työskennellä Kokkolassa asiakkaidemme lähellä ja tarjota heille paikallisen henkilön kautta palveluitamme heidän hankkeisiinsa sekä olla osana muissa valtakunnallisissa hankkeissamme. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten hankkeiden parissa Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

Asiakasprojektejamme on tällä hetkellä muun muassa kaivos- ja akkuteollisuudessa, kiertotalouden ja kalateiden kunnostushankkeissa sekä digitalisaation parissa. Teemme kansainvälistä yhteistyötä muiden Sweco toimistojen kanssa Pohjois-Euroopassa.

Toimipisteenä toimii Swecon Kokkolan toimisto.

Projektipäällikön tehtävässä vastaat erilaisten teollisuuden projektien johtamisesta ja pystyt myös tarvittaessa toimimaan eri suunnittelualojen vetäjänä monipuolisissa toimeksiannoissa. Tehtävässä korostuvat erityisesti tiimityöskentelytaidot, asiakaslähtöisyys, neuvottelutaidot ja kokemus sekä ymmärrys teollisuuden suunnittelutarpeista.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennesuunnittelu- tai projektipäällikön tehtävistä teollisuudesta. Tehtävissä kokemusvuosiasi tärkeämpää ovat hyvät projektinhoito- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta.

www.sweco.fi/ura

Osaamisalue: ,