Palmia Oy

Hälytyskeskuspäivystäjä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.12.2022, 14:00
  • Suljettu 18.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hälytyskeskuspäivystäjä

Oletko turvallisuuspalveluita tunteva asiakaspalvelun ammattilainen, jonka puhelinkäsi ei väsy eikä silmät sumennu pikseleitä tuijotellessa? Haemme nyt turvallisuuspalveluihimme asiakaspalveluhenkisiä hälytyskeskuspäivystäjiä rakentamaan tiimiämme uudella energialla.  

Työtehtävät

Hälytyskeskuspäivystäjänämme pääset osaksi asiakaspalvelu- ja hälytyskeskustiimiämme. Työssäsi pystyt näyttämään ja käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi sekä sosiaalisia taitoja välittäessäsi ja selvittäessäsi vaihtelevia asiakas- ja hälytystehtäviä. Omien aivonystyröittesi lisäksi tärkeimmät työvälineesi ovat puhelimesi sekä työpäätteesi. Tutuksi tulevat varmasti monenlaiset järjestelmämme ja ohjelmistomme, joita tarvitset työssäsi päivittäin.   

Tässä tehtävässä nautit automaattisesti vuorolisistämme palkkapäivänäsi, sillä vuorosi ovat 12 tunnin mittaisia ja hälytyskeskuksemme on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Työpisteesi sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Käpylässä. 

Edellytämme sinulta 

Jotta tehtävämme on sinulle oikea, tulee sinulla olla hyvien tietoteknisten valmiuksien lisäksi sujuva suomi. Tarvitset myös vartijakortin. Saat työnkuvastasi nopeinten koppia, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta turvallisuusalalta sekä puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä. Humoristinen ja positiivinen asenne, paineensietokyky sekä järjestelmällisyys estävät mökkihöperyyden kehittymistä 12 tunnin vuorojesi aikana.

 Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn. Myös osa-aikatyö (mieluusti vähintään 72 tuntia kuussa) on mahdollinen, mikäli se sopisi sinulle paremmin. Pääset rakentamaan tiimiämme ja kuulemme mieluusti ideoitasi toimintamme kehittämiseksi entistä paremmaksi. Sinua odottavat ammattitaitoiset kollegat ja asiantunteva esihenkilö. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla.

Koska hälytyskeskuksemme on osa asiakaspalvelutiimiämme, myös työnkierto ASPA:n puolelle on mahdollista, mikäli se kiinnostaa sinua. Lisäksi meillä on tarjolla sinulle monia muita etenemismahdollisuuksia 2400 henkilöä työllistävässä organisaatiossamme. 

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja tehdessäsi. Voit saada lisiä muun muassa lauantailta 20%, sunnuntailta 100% ja yöltä 40%. Lisäksi meillä on runsaat lomakertymät (pitkänlinjan konkarilla jopa 7,5 viikkoa vuodessa).

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Meiltä löytyy lisänä pikkupunttis työpisteesi alakerrassa, joka on vapaassa käytössäsi työvuorojen ulkopuolella, mikäli salitreeni on tapasi saada energiat virtaamaan pääte-puhelintyön vastapainona. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, sillä mielellämme kuulemme sinusta lisää! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtäviä heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. 

Työssäsi pääset aloittamaan sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. 

Jos kaipailet vielä lisätietoja, ole yhteydessä palvelupäällikkö Niina Saréniin sähköpostitse niina.saren@palmia.fi tai palveluohjaaja Janne Nevalaiseen sähköpostitse janne.nevalainen@palmia.fi.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palveluillamme on Avainlippu ja maksamme veromme Suomeen. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla Etelä-Suomea.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 palmialaista, joukossa yli 50 eri kansallisuutta. Teemme arjen palvelutyötä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.
  • Meillä olet osa kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Meillä on tarjolla.

  • Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä arjen palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä sijaisuuksissa, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
  • Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.
  • ePassi, jonka avulla valitset itse hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaeduista mieleisesi.

Tule meille jättämään oma kädenjälkesi.