Korkeatasoinen Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levin eturinteessä Levin kylän yläpuolella, josta avautuu upeat Lapin tunturimaisemat. Hotelli Levi Panoraman kansainvälinen asiakaskunta koostuu niin vapaa-ajan matkustajista ja aktiiviharrastajista kuin myös liikematkustajista. Hotellin yhteydessä toimii neljä eri ravintolaa sekä Pohjois-Suomen modernein kokous- ja kongressikeskus Levi Summit. Toimintoihimme kuuluu myös pieni ja kodikas, Levin keskustassa sijaitseva Hotelli K5 Levi, jossa on 35 huonetta, 16 lomahuoneistoa ja kaksi ravintolaa. Lisätietoa osoitteesta www.golevi.fi

Haemme nyt talvisesongiksi 2019–2020 Hotelli Levi Panoramaan ja Hotelli K5 Leviin

KOKKEJA

TARJOILIJOITA

SALIAPULAISIA

Onko asiakkaiden kävijäkokemuksen parantaminen sydämen asiasi? Haluatko työskennellä osana osaavaa ja mukavaa työporukkaa huikeissa maisemissa Levin sydämessä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt ravintola-alan työntekijöitä tärkeään tehtävään varmistamaan asiakkaidemme viihtyvyys.

Kokilta edellytämme ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta ravintolakokin työstä sekä hygieniapassia. Olet organisointikykyinen, oma-aloitteinen sekä kykenet itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn.

Tarjoilijana odotamme sinulta iloista otetta työhön, ahkeraa asennetta sekä joustavuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulta löytyy tilannetajua sekä kokemusta kiireessä työskentelystä. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia.

Saliapulaisena odotamme sinulta ahkeraa ja reipasta asennetta työhön. Olet joustava, pystyt työskentelemään kiireessä ja sinulta löytyy myös tilannetajua. Edellytämme hygienia – ja anniskelupassia.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta hakemastasi työstä. Alan koulutus katsotaan myös eduksi. Olet tarkka, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja eikä hymysi hyydy haastavissakaan tilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa. 

Tehtävä on määräaikainen kestäen marras- joulukuusta 2019 huhtikuuhun 2020.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi + CV:si viimeistään 30.9.2019 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Merkitse hakemukseen mitä paikkaa haet.

Lisätietoja keittiöön liittyvistä asioista saat keittiömestari Jonne Juusolta, jonne.juuso@golevi.fi.
Lisätietoja tarjoilijan ja saliapulaisen tehtävästä saat ravintolapäällikkö Heini Al-Sarrajilta, heini.al-sarraji@golevi.fi 

”Minun urani hotellialalla alkoi Hotel Levi Panoramasta ja sain erittäin arvokasta kokemusta erilaisista työtehtävistä. Ahkeria työntekijöitä arvostetaan ja annetaan mahdollisuuksia erilaisiin vastuutehtäviin. Pari vuotta Levillä avasi minulle monia ovia ja sain paljon tärkeitä kontakteja matkailualalle.”  -Vastaanottovirkailija/vastaanoton vuoropäällikkö 2010-2013

 

 

Osaamisalue: