Kassiopeia Hotels & Restaurants. Meillä Kassiopeialla työskentelee jo yli 63 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme unohtumattomia hotellielämyksiä ja maistuvia ravintolakokemuksia. Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella. Ravintolaperheemme on laajentunut kuudessa vuodessa yhdestä ravintolasta neljään viihtyisään ravintolaan pääkaupunkiseudulla. Lisäksi Levin hotelliemme Hotel Levi Panoraman ja Hotel K5 Levin sekä Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä on laajat ravintolapalvelut. Myös hotelliperheemme on kasvussa. Avaamme syksyllä 2020 uuden hotellin, Hotel Mattsin, Espoon Matinkylään.

Nokkalan Majakka on rantakahvila, jossa pääset nauttimaan upeasta merimaisemasta ympäri vuoden! Nokkalan Majakassa on sisätilan lisäksi lasitettu terassi sekä upea, kesäinen kattoterassi. Tarjoamme laadukkaita kahvilatuotteita, salaatti- ja keittolounasta sekä à la carte -menun herkullisia annoksia. Kahvilassa on A-oikeudet.

Haemme nyt Nokkalan Majakkaan

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Onko asiakkaiden kävijäkokemuksen parantaminen sydämen asiasi? Haluatko työskennellä osana mukavaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt vuoropäällikköä tärkeään tehtävään varmistamaan asiakkaidemme viihtyvyys.

Toivomme hakijalta positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on jo kertynyt jonkin verran kokemusta esimiestyöstä sekä työskentelystä kiireisessä ympäristössä. Olet tarkka, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, eikä hymysi hyydy haastavissakaan tilanteissa. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, aloitus mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi + CV:si viimeistään 1.9.2019 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ravintolapäällikkö Tiina Hietalalta tiina.hietala@kassiopeia.fi

Tule mukaan hyvään porukkaamme!

Osaamisalue: