Korkeatasoinen Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levin eturinteessä Levin kylän yläpuolella, josta avautuu upeat Lapin tunturimaisemat. Hotelli Levi Panoraman kansainvälinen asiakaskunta koostuu niin vapaa-ajan matkustajista ja aktiiviharrastajista kuin myös liikematkustajista. Hotellin yhteydessä toimii neljä eri ravintolaa sekä Pohjois-Suomen modernein kokous- ja kongressikeskus Levi Summit. Toimintoihimme kuuluu myös pieni ja kodikas, Levin keskustassa sijaitseva Hotelli K5 Levi, jossa on 35 huonetta, 16 lomahuoneistoa ja kaksi ravintolaa. Lisätietoa osoitteesta www.golevi.fi

Haemme nyt talvisesongiksi 2019–2020

VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA, 3-4 paikkaa

YÖPORTIEERI, 2 paikkaa

OSA-AIKAINEN VASTAANOTTOVIRKAILIJA, 1 paikka

Onko asiakkaiden kävijäkokemuksen parantaminen sydämen asiasi? Haluatko työskennellä osana osaavaa ja mukavaa työporukkaa huikeissa maisemissa Levin sydämessä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt vastaanottovirkailijoita sekä yöportieereja tärkeään tehtävään varmistamaan asiakkaidemme viihtyvyys. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai kokemusta vastaanottotyöstä tai muusta asiakaspalvelutyöstä. Olet iloinen asiakaspalvelija ja motivoitunut tiimipelaaja, jolta löytyy ratkaisukeskeistä asennetta sekä paineensietokykyä. Katsomme eduksi voimassaolevan anniskelu- ja hygieniapassin sekä Opera- varausjärjestelmän tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa. 

Tehtävät ovat määräaikaisia alkaen syys- ja marraskuusta 2019 ja päättyen huhtikuussa 2020, minkä jälkeen on mahdollisuus toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi + CV:si viimeistään 25.8.2019 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Merkitse hakemukseen mitä paikkaa haet ensisijaisesti.

Lisätietoja saat sähköpostitse hotellipäällikkö Pia Virtalalta, pia.virtala@golevi.fi. 

Tule mukaan hyvään porukkaamme!

”Minun urani hotellialalla alkoi Hotel Levi Panoramasta ja sain erittäin arvokasta kokemusta erilaisista työtehtävistä. Ahkeria työntekijöitä arvostetaan ja annetaan mahdollisuuksia erilaisiin vastuutehtäviin. Pari vuotta Levillä avasi minulle monia ovia ja sain paljon tärkeitä kontakteja matkailualalle.”  -Vastaanottovirkailija/vastaanoton vuoropäällikkö 2010-2013

Osaamisalue: