TA-Yhtymä Oy

HR-harjoittelija, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 28.03.2023, 9:00
  • Suljettu 05.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR-harjoittelija, Espoo

Siintääkö tulevaisuuden haaveissasi työ henkilöstöasioiden parissa? Nautitko työstä ihmisten parissa ja saako muiden auttaminen sinut hyvälle mielelle? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, KYLLÄ ja KYLLÄ, voisit olla uusi työkaverimme! 

Haemme nimittäin nyt HR-harjoittelijaa määräaikaiseen harjoittelijan työsuhteeseen.

HR-harjoittelijana tuet esihenkilöitämme ja HR-tiimiä monipuolisissa, kuten rekrytointiin, työsuhteen elinkaareen ja henkilöstöasioista viestimiseen liittyvissä asioissa. Teet tarvittaessa taustaselvityksiä ja raportteja ja opastat henkilöstöä erilaisissa HR-kysymyksissä. Huolehdit osaltasi HR-prosessien sujuvuudesta ja annat oman tärkeän panoksesi niiden kehittämiseksi.

Oma osaamisesi, taustasi ja kiinnostuksesi voidaan huomioida tulevassa tehtävänkuvassasi. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä HR-alan ammattilaiseksi, sillä työsuhteen jatko harjoittelujakson jälkeen on mahdollista.

Näitä taitoja toivomme sinulta:

•    Perusymmärrystä HR-asioista
•    Soveltuvia opintoja
•    Oma-aloitteisuutta ja proaktiivisuutta
•    Kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien ja järjestelmien käyttöä
•    Hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja


Miksi kannattaa hakea juuri TA:lle?

Tulet osaksi iloista ja mutkatonta HR-porukkaamme. Tiimimme koostuu henkilöstöjohtajasta, HR-asiantuntijasta, HR-koordinaattorista sekä kolmesta palkanlaskijasta. Olemme matalan kynnyksen organisaatio, jossa arvostetaan ketterää yhteistyötä ilman muodollisuuksia. Käytössäsi on konsernimme useat henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, liikuntamahdollisuuksia, lounasetu ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Lähityöpisteesi sijaitsee Espoon Nihtisillassa. Työskentelemme hybridimallilla.

Annetaan vielä HR-harjoittelijamme Fiinan kertoa lisää tehtävästä:
”Parasta HR-harjoittelijan tehtävässä on ehdottomasti ollut se, että työtehtävät ovat olleet todella monipuolisia. Lisäksi tehtävässä on päässyt tutustumaan koko organisaation toimintaan laajasti ja työn ohessa on saanut olla tekemisissä eri osastoilla työskentelevien työkavereiden kanssa. Työn hyviin puoliin lukeutuu myös mahtavat tiimikaverit, joilta saa tarvittaessa tukea ja apua.”

HR-harjoittelijan tehtävä on 6 kuukauden määräaikainen palkallinen työsuhde. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian, mieluusti viimeistään toukokuussa 2023.


Kiinnostuitko?

Huippua! Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöjohtaja Anne-Mari Mäkiseltä p. 040 9225 378. Tavoitat Anne-Marin parhaiten ma 3.4. klo 15–16 ja ti 4.4. klo 15–16.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään tiistaina 4.4.2023.

Näin HR-harjoittelijan hakuprosessi etenee:

  • Ensimmäinen kierros toteutetaan videohaastattelulla, jossa vastataan ennalta tallennettuihin kysymyksiin.
  • Toiselle kierrokselle edenneet tapaavat henkilöstöjohtaja Anne-Marin ja HR-asiantuntija Karinan.
  • Pidämme koko prosessin ajan yhteyttä hakijoihin. Lopullinen valinta tehdään ripeästi ja aikailematta.

Käymme hakemuksia läpi ja lähetämme videohaastattelukutsuja jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta Kassiopeia Hotels & Restaurants -brändin alla.

Osaamisalue: