Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Apulaisosastonhoitaja, Länsimäen terveysasema

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.12.2022, 12:00
  • Suljettu 16.01.2023, 17:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Apulaisosastonhoitaja, Länsimäen terveysasema

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Terveysasemapalvelut
Länsimäen terveysasema
Keilakuja 1 , 01280 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme apulaisosastonhoitajaa Länsimäen terveysasemalle, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveysasemapalveluihin.  

Apulaisosastonhoitajana osallistut päivittäisen työn organisointiin ja suunnitteluun sekä kehität työtä yhdessä henkilöstön ja osastonhoitajan kanssa. Työ sisältää myös kliinistä työskentelyä ja hoitajien perehdyttämistä.  

Arvostamme itseohjautuvaa työotetta, joustavuutta ja organisointikykyä. Olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä yhteistyössä eri ammattiryhmien kesken ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Eduksesi luetaan kyky tehdä nopeitakin päätöksiä ja toimia muuttuvissa tilanteissa. Kokemus esimiestyöstä luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Länsimäen terveysasemalla toimii tällä hetkellä päiväpoliklinikka sekä lääkäri-/hoitaja- ajanvarausvastaanotot. Terveysasemalla työskentelee 6 lääkäriä ja 11 hoitajaa. Heidän esimiehinään toimivat ylilääkäri ja osastonhoitaja. Apulaisosastonhoitaja tukee esimiestyötä ja vahvistaa henkilöstön osaamista yhdessä osastonhoitajan kanssa. Länsimäen terveysaseman osastonhoitaja toimii myös Hakunilan terveysaseman osastonhoitajana. Työnkulkuja ja toimintamalleja kehitetään läheisessä yhteistyössä näiden kahden terveysaseman kesken. 

Länsimäen terveysasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mellunmäen metroaseman tuntumassa. 

Tervetuloa kehittämismyönteiseen ja iloiseen joukkoomme!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 17.01.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Työajan lisätiedot: 38 h 15 min/viikko
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love lääkehoidon koulutuksen (suoritetaan koeaikana, jos ei ole suoritettuna)
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Tehtäväkohtainen palkka: Sote-sopimuksen mukaan
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja Björkman Mia
040 8658032, mia.bjorkman@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.00-12.00

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: