Haluaisitko olla osa Taloturvan menestystarinaa?

Olemme kansainvälinen omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys. Alamme edelläkävijänä teemme omakotiasumisesta helpompaa ja ennen kaikkea turvallisempaa Suomen laadukkaimmilla putkiremontti- sekä aurinkoenergiaratkaisuilla. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana: olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolme vuotta putkeen.

Etsimme nyt aurinkoenergiamyyjiä Lahden tiimiin. Myyjänä kartoitat omakotitaloja ja autat asukkaita löytämään heille sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Pääset aidosti auttamaan asiakkaita ja tekemään oman osasi ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tulet kohtaamaan työssäsi hyvin erilaisia ihmisiä ja taloja, minkä takia tylsää ei tule olemaan.

Voit olla kokenut konkari tai vain myynnistä kiinnostunut, sillä asenne ja halu kehittyä ratkaisee. Meillä on hiottu koulutusprosessi, jonka ansiosta pääset nopeasti hyvään vauhtiin. Esimiehesi, asiakashankintatiimi ja koko muu organisaatio antavat sinulle jatkuvaa tukea tehtävässä menestymiseen. Saat myös laadukkaat työvälineet ja ohjelmiston, joka tekee myynnistä sujuvaa. Meillä voit edetä urallasi niin pitkälle kuin kehtaat, sillä edustajamme ovat nousseet myyntipäälliköiksi ja jopa toimitusjohtajaksi asti. Eli jälleen kerran: meillä asenne ja halu kehittyä ratkaisee.

Tarjoamme

 – Mielenkiintoisen ja tärkeän työn mahtavassa porukassa
 – Kannustavan palkkausmallin: myyntiedustajat saavat tavallisesti 3000-7000 €/kk
 – Mahdollisuuden edustusluokan työautoon

Toivomme

 – Kiinnostusta myyntiin
 – Hyvää asennetta ja halua kehittyä
 – Ajokorttia

Kurkkaa myös youtubesta pieni aurinkosähkön tietopaketti:

https://www.youtube.com/watch?v=fETyzXfg5FY

Hae tehtävää ja lähde lentoon myyntiuralla: https://taloturva.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1

hakusanat: myyjä, myynti, toimistotyö, remonttiedustaja, remonttimyyjä, account manager, myyntiedustaja, myyntineuvottelija, myyntityö, aluemyyntiedustaja, alue-edustaja,

Osaamisalue: , , , , ,