Tampereen AMK

Opinto-ohjaaja, Liiketalous ja media -osaamisyksikkö

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 25.05.2023, 8:53
  • Suljettu 15.06.2023, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Opinto-ohjaaja, Liiketalous ja media -osaamisyksikkö

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu.

Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Oletko kiinnostunut monipuolisista opinto-ohjaajan tehtävistä vetovoimaisessa ammattikorkeakoulussa Tampereella? Haluatko auttaa opiskelijoita erilaisissa elämäntilanteissa ja valintamahdollisuuksien keskellä?

TAMK etsii monialaiseen Liiketalous ja media -osaamisyksikköön

Opinto-ohjaajaa

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Liiketalouden opinto-ohjaajan tehtävässä tuet erilaisia opiskelijoita ja ryhmiä opintopolkujen rakentamisessa ja opintojen etenemisessä. Toimit yhteistyössä opettajatuutoreiden ja opiskelijoiden hyvinvointiin ja opintoihin liittyvien ammattilaisten kanssa. Opinto-ohjaajana pääset osallistumaan aktiivisesti koulutuksen tiimeihin ja alan verkostoihin sekä kehittämishankkeisiin.

Edellytämme valittavalta opinto-ohjaajalta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja opinto-ohjauksen pätevyyttä
  • käytännön työkokemusta opinto-ohjauksesta korkeakoulussa
  • digitaalisten työskentelytapojen hallintaa

Arvostamme taitoa kannustaa yksilöllisiä opiskelijoita opinnoissaan, ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin. Tutkinto-ohjelmissa on satoja kansainvälisiä opiskelijoita, joten vahva englannin kielen osaaminen sekä monikulttuurinen työskentelyote ovat tärkeitä. 

Työ edellyttää läsnäoloa ja opiskelijoiden ohjausta TAMKin kampuksilla Tampereella.

Tarjoamme merkityksellisen työn mukavien kollegoiden työtiimissä TAMKissa. Työsuhteen ehtojen osalta sovellamme Sivistystyönantajat (Sivista) ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja hallintohenkilöstön työehtoja. Tehtävän alussa on 6 kuukauden koeaika. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön johtaja Niina Jallinoja, p. 045 262 2558, niina.jallinoja@tuni.fi.

Toivoisimme, että jättäisit itsestäsi myös esittelyvideon hakemuksen lopussa olevan Recright videotyökalun kautta.

Hae tehtävää viimeistään 15.6.2023

Osaamisalue: