Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä.

Tampereen Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä. Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen Infran tarinaan. Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia! 

Tampereen Infran Paikkatietopalveluiden toiminta ja prosessit ovat siirtyneet digitaalisiin tiedonkeruumenetelmiin ja tiedonkäsittelyjärjestelmiin. 

Etsimme vahvistusta uusien paikkatietoon tukeutuvien digitaalisten järjestelmien hyödyntämiseen ja niiden mukaisten uusien tuotantoprosessien luomiseen, käyttöönottoon ja jalkauttamiseen. 

Työssäsi edesautat digitaalisten työkalujen ja toimintatapojen käyttöönottoa ja kehitystä erilaisissa rakennettavan ja rakennetun infran elinkaarimallin (suunnittelun lähtötiedot, suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito) mukaisissa tehtävissä. Työsi sisältää myös paikkatietotoimintaan liittyvien kokonaisuuksien hallinnan, alkaen kentältä tapahtuvasta digitaalisesta tiedonkeruusta aina digitaalisen aineiston käsittelyyn ja lopputuotteiksi saattamiseen saakka. 

Tehtävässäsi toimit asiantuntijana projekteissa, jotka palvelevat tiedonhallinnan ja digitalisaation edistämistä. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi tietokantojen- ja tietomallien suunnittelu ja toteutus, tiedonhallinnan prosessien automatisointi, tietokantamigraatiot sekä ylläpitoprosessien suunnittelu. Lähtötasostasi riippuen tehtäväkenttäsi koostuu monipuolisista työtehtävistä, joissa saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi yhdessä paikkatietotiimin kanssa ja sinulla on myös mahdollisuus toimia tulosvastuullisena projektipäällikkönä.

Edellytyksenä tehtävässä menestymisessä on soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemus paikkatietoteknologian ja -aineistojen parissa. Eduksi katsomme tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden tuntemuksen ja kyvyn tunnistaa eri roolien ja prosessien tarpeita. Geoserver ja postGIS osaamisen lisäksi tuntemus pgModeler, FME, QGIS, Trimble Locus (Cloud) ja 3D-Win ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli infra-alan digitalisaatio saa sinut innostumaan, järjestelmällinen työskentelytapa levolliseksi, sujuva vuorovaikutus hyvälle tuulelle ja parempien toimintatapojen käyttöönotto ylpeäksi omasta työstä. Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta, halua oppia ja kehittää omaa ja työyhteisön toimintaa sekä kykyä iloita omista ja tiimin onnistumisista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä toimintaympäristössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. pitkä lomaoikeus, liikunta- ja kulttuurietuus sekä vakuutuskassa. Työyhteisömme on toimiva, työilmapiirimme hyvä ja työkaverit mukavia. 

Tule siis meille työkaveriksi! Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.21. Lisätietoja tehtävästä antaa paikkatietopäällikkö Eelis Ylitalo, p. 040 136 6159, 22.11. klo 10 – 11.30 ja ti 30.11. klo 13 – 14.30. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Osaamisalue: