Tampereen Sähkölaitos Oy

Järjestelmäasiantuntija, Tampereen Sähköverkko Oy

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 05.01.2023, 8:00
  • Suljettu 30.01.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestelmäasiantuntija, Tampereen Sähköverkko Oy

Tampereen Sähköverkko Oy vastaa sähköverkon suunnittelusta, rakennuttamisesta, kunnossapidosta ja käytöstä Tampereen sekä osin myös Tampereen ympäryskuntien alueella. Toimitamme asiakkaillemme sähköliittymiä, joihin siirretään sähköenergiaa jakeluverkon avulla. Hoidamme asiakkaidemme sähköenergian mittauksen ja välitämme mittarilukemat sähkönmyyjille. Meillä työskentelee noin 50 työhönsä sitoutunutta ammattilaista asiakkaidemme tyytyväisyyden ja palveluidemme laadukkuuden takaamiseksi. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereen Ratinassa.   

 

Haemme nyt Strategiayksikkömme 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 

toimimaan Sähköverkon tietojärjestelmien sovellusasiantuntijana.  

Osallistut konsernin yhteisen tietovaraston kehittämiseen ja koordinoit raportoinnin kehitystä Sähköverkolla. Tuotat ja kehität viranomais- ym. raportteja. Vastaat Solteq Electricity Distributionin pääkäyttäjänä siirtohinnoitteluun liittyvistä laskennoista sekä siirtototeuman ja -ennusteen muodostumisesta järjestelmässä. Järjestelmäasiantuntijana osallistut kehitysprojekteihin ja  mahdollisten uusien järjestelmien käyttöönottoon,  tarvittaessa myös projektipäällikön roolissa.  

Parhaan pohjan tehtävässä menestymiselle antaa tietotekniikan koulutus höystettynä sähkötekniikan ymmärryksellä. Käytössämme on mm. pilvipalveluna toteutettu tietovarasto (Tietolaitos), Tableau, Solteq Electricity Distribution (asiakkaiden sähkökulutus- ja sopimustiedot, siirtoennusteet ja tariffilaskenta). Luemme eduksesi verkkotietojärjestelmäosaamisen (Trimble)) sekä ymmärryksen asiakastietojärjestelmästämme (Enerim). Olet kiinnostunut data-analytiikasta ja sinulla on jo SQL-perusteet hallussa. Laajempi tietokantaosaaminen ja kokemus visualisointityökaluista (erityisesti Tableau) nähdään eduksi.  

Tavoitteenasi on varmistaa viranomaisraporttien toimitusvarmuus, kehittää raportointia sekä tuottaa tietoa datasta johdon päätöksenteon avuksi. Järjestelmäasiantuntijan tehtävä on varsin itsenäinen. Onnistumistasi kuitenkin tukevat kollegasi: tiimin toinen järjestelmäasiantuntija sekä muiden järjestelmien pääkäyttäjät ja konsernimme kokenut liiketoimintateknologioiden osaajajoukko. Sinulta kaipaamme kokonaisuuksien hallintaa, mutta myös kykyä priorisoida ja suunnitella oma työsi. Hyödyt aiemmasta kehittämis- ja projektikokemuksesta sekä siihen liittyvästä kustannustietoisuudesta. Teemme työtä rinnan, yli yksikkörajojen ja toisiamme tukien – toivommekin sinulta samanlaista asennetta! Yrityksen IT-asiantuntijana pääset hyvin vaikuttamaan ja tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan.  

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sekä kattavat työsuhde-edut.  

Jos tunnistit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen! Hae tehtävää 26.1. mennessä.

Strategiayksikön päällikkö Kari Tappura p.050 3641054 kertoo mielellään tehtävästä ja työyhteisöstä sekä HR:n Terhi Ruutinen 0401454606 rekrytointiprosessista. 

Tervetuloa joukkoon!

Osaamisalue: ,