Tampereen Infra Oy

Tekniikan harjoittelijoita paikkatietotehtäviin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 05.12.2022, 10:00
  • Suljettu 01.02.2023, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekniikan harjoittelijoita paikkatietotehtäviin

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Haemme nyt

Tekniikan harjoittelijoita paikkatietotehtäviin 

Meillä teet työtä paikallisesti ja mikä tärkeintä, hommat meillä ovat sellaisia, että näet kättesi jäljet varmasti. Erilaisia työtehtäviä tarjoamme niin laajalla skaalalla, että vaihtelua löydät halutessasi talon sisältäkin. Meille on tärkeää, että viihdyt ja saat haastaa itseäsi juuri sopivasti. Meillä pääset oppimaan monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä.

Kesällä 2023 tarvitsemme tekniikan harjoittelijoita maastomittauksiin ja maaperätutkimuksiin. Työskentelet kokeneiden ammattilaisten kanssa osana mittauksen ja paikkatiedon tiimiä. Pääset oppimaan suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon aikaisissa mittaus- ja tutkimustöissä. Työskentelet 3D-koneohjatuilla infrarakentamisen työmailla ja osana viranomaisprosesseja. Tutustut drooni- ja laserkeilaustekniikkoja hyödyntäviin työmenetelmiin ja pääset jatkojalostamaan niillä tuotettua aineistoa esimerkiksi kaupunkimallin muotoon.

Odotamme sinulta oppimishalua, aikaansaavaa asennetta ja halua kehittyä kanssamme alan ammattilaiseksi. Meillä on töissä hyvää ja toisistaan välittävää porukkaa. Tapanamme on tukea toisiamme ja antaa palautetta. Apua saat aina, kun sitä tarvitset. Tule osaksi toimivaa työyhteisöämme infralaisten joukkoon!

Haemme ensisijaisesti maanmittaus- ja paikkatietoalan opiskelijoita.

Tehtäviin vaaditaan B-ajokortti. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

mittaustyöpäällikkö Harri Ruhala, p. 040 520 8600

paikkatietopäällikkö Eelis Ylitalo, p. 040 136 6159

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampereeninfra.fi

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Kuulumme Tampereen kaupunkikonserniin. Liikevaihtomme on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstömme määrä noin 300 henkilöä. Kesäkaudella työllistämme vuosittain yli 100 kesä- ja kausityöntekijää.

Sujuvoitamme tamperelaisten arkea ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. Meille on tärkeää yhdessä menestyvä ja hyvinvoiva henkilöstö. Yhdessä sopimamme arvot ohjaavat tapaamme toimia ja kannustavat yhteistyöhön. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Olemme mukana kehittämässä vastuullisempia kesätöitä ja vastuullisempaa työelämää Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. 

 

Osaamisalue: