Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä

Taitovalmentaja maatilatalous

  • Sijainti Asikkala
  • Julkaistu 25.04.2023, 12:00
  • Suljettu 15.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Taitovalmentaja maatilatalous

Haemme Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteeseen taitovalmentajaa opetusmaatilalle 1.8.2023 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Taitovalmentajana tehtäviisi kuuluu opetusmaatilan kausittaiset työt, opiskelijoiden ohjaus, harjaannuttaminen ja tukeminen erilaisiin maatalousalan töihin. 

Työtehtäviisi kuuluu myös osallistuminen opetuksen ja toiminnan suunnitteluun yhdessä opettajien, taitovalmentajien ja lähiesimiehen kanssa sekä työn johtaminen ja valvonta työjärjestyksen mukaisesti. Lisäksi oman ammattitaidon ja oppilaitoksen toiminnan kehittäminen sekä moniammatillinen yhteistyö oppilaitoksessa, opiskelijoiden huoltajien ja elinkeinoelämän kanssa on keskeinen osa työtäsi. 

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä koulutetaan maaseutuyrittäjiä ja eläintenhoitajia monipuolisiin työtehtäviin. 

Luonnonvara-alan toimipiste sijaitsee Päijänteen rannalla Asikkalassa. Opetusmaatilalla on ajanmukainen lypsykarjapihatto ja omat tilat pieneläimille. Opetusmaatilan käytössä olevat pellot ja metsät sijaitsevat oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan sekä esittänyt rikosrekisteriotteen siten kuin laissa 504 /2002 lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi säädetään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymässä käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Taitovalmentajan tehtäväkohtainen palkka on 2328,73 €/kk. 

Edellytämme sinulta

Soveltuvaa alan tutkintoa, kuten esimerkiksi maatalousalan perustutkintoa. Lisäksi odotamme, että sinulla on osaamista maatalouskoneiden käytöstä sekä monipuolisia valmiuksia ohjata opiskelijoita heidän ammattiin opiskelussa. 

Lisätietoja saat

Opetusalapäällikkö Heikki Tuomaiselta, puhelinnumerosta 050 538 2363 

Haastattelut toteutetaan Asikkalassa 23 ja 24.5.2023.

Koulutuskeskus Salpaus yrityksenä

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 13 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee lähes 700, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen. 

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Tarvitsemme osaajia opettamaan, ohjaamaan, jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Tarjoamme kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset yhdessä oppivat toisiltaan. Tarvitsemme intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Ympärilläsi on vahvat alan osaajat ja uudenaikaiset oppimisympäristöt. 

Tarjoamme sinulle

Salpauksessa tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kehittävän työn, rohkeasti tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen osaajia sekä uudenaikaiset oppimis- ja työympäristöt. 

Lisäksi tarjoamme etuja liikunta- ja kulttuuripalveluihin, monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet sekä laajennetun työterveyshuollon. Salpauksessa kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Osaamisalue: