Temotek on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän linjan konkareita ja dynaamisia kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia, visionäärejä ja tekijöitä. Lupauksemme innovatiivisuudesta edellyttää meiltä monipuolista osaamista, jatkuvaa kehittymistä ja innostumista uuden edessä.

Etsimmekin nyt kasvavaan joukkoomme lisää

Rakennusalan ammattilaisia

vakituiseen työsuhteeseen!

 

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Haemme nyt osaajia monipuolisesti: Voit olla rakennusalan tuleva osaaja tai kokenut konkari, kunhan sinulta löytyy mielenkiintoa rakennusalaa kohtaan. Toivomme, että sinulta löytyy soveltuva rakennusalan koulutus (AMK/DI/muu vastaava) tai olet pian valmistumassa. Voit myös olla hankkinut ammattitaitosi työmaalta käytännön tekemisen kautta ja sinulta löytyy useamman vuoden kokemusta esim. työnjohtajan, rakennusmestarin tai työmaamestarin tehtävistä.

Monipuolinen osaavien ja iloisten ihmisten joukko on palvelumme perusta, joten positiivinen asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä. Pääasia on, että olet hyvä & ammattitaitoinen tyyppi!

Mitä tarjoamme sinulle?

Temotekillä pääset toteuttamaan itseäsi ja saat kokemustasi sekä osaamistasi vastaavia tehtäviä. Meillä ei tarvitse astua valmiisiin kaavoihin, vaan pääset oikeasti vaikuttamaan työnkuvaasi.

Työsuhteesi käynnistyy kattavalla ja asianmukaisella perehdytyksellä, jotta saat hyvät eväät työsi tekemiseen. Meillä tsemppaus ja aito aikaansaamisen fiilis ovat osa jokapäiväistä tekemisen meininkiä. Pidämme työporukalla yhdessä hauskaa ja huolehdimme työhyvinvoinnistasi. Saat käyttöösi niin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä monipuolisen työterveyshuollon.

Annamme vapautta vastuullisille ihmisille, jotta he voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla ja tuemme sisäisen motivaation vahvistumista. Meillä pääset etenemään urallasi!

Etsimme ensisijaisesti osaajia pääkaupunkiseudulle. Toimistomme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä sekä lisäksi Oulussa ja Tampereella, jonne sinun on myös mahdollista työllistyä halutessasi.

Miten voit hakea meille?

Oletko sinä seuraava rakennusalan suunnannäyttäjä? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja mieluiten nopeasti. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi tulemaan oheisen hakupainikkeen kautta pian mutta viimeistään 15.3.2020.

Jos haluat kuulla meistä tai tulevasta työnkuvastasi enemmän, niin voit olla yhteydessä:
Aluejohtaja Atso Kangas-Hynnilä
atso.kangas-hynnila@temotek.fi

Osaamisalue:

Temotek Oy

Temotek - Elämänlaatua rakentamassa! Temotek on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän linjan konkareita ja dynaamisia kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia, visionäärejä ja tekijöitä. Jo yli 20 vuoden ajan olemme tarjonneet yksilöllistä laatua asiakkaidemme arvostamalla tavalla. Olemme innovatiivinen asumisen, liike- ja toimitilatarpeiden, rakentamisen ja kiinteistökehityksen kumppani.​​