Hesburger

Ravintolapäällikkö, Hesburger Tuusula Hyrylä, Tuusula

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 21.11.2022, 12:00
  • Suljettu 28.11.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravintolapäällikkö, Hesburger Tuusula Hyrylä, Tuusula

Hesburger Tuusula Hyrylä etsii nyt ravintolapäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Me kaikki heseläiset teemme töitä hymyssä suin ja tiiminä. Odotamme odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. 

Ravintolapäällikkönä tehtäväsi on iloisella asenteella yhdessä työyhteisösi kanssa varmistaa asiakkaidemme erinomainen palvelukokemus. Ravintolapäällikkönä kehität sekä omaa, että tiimisi osaamista. Olet tehokas organisoija ja osaat jakaa vastuuta myös muille tiimiläisillesi. Sinulla tulee olla ymmärrystä yksikkösi taloudellisista tunnusluvuista ja toivomme sinun kykenevän myös itsenäiseen työskentelyyn.
 
Odotamme sinulta aiempaa esihenkilökokemusta ravintola-alalta. Tukena työssäsi sinulla on sekä kummiravintolapäällikkö, että vahva ketjuorganisaatio.
 
Sinun on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi. Toivomme sinun työskentelevän joustavasti ravintolan aukioloaikoina. Työaika on kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhteen alussa suoritetaan harjoittelujakso ketjun ravintolassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
 
Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Käytössämme on mm. bonus- ja kannustepalkka. 

Voit kurkistaa täältä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin 

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot: Heidi Lankinen / heidi.lankinen@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa.

Osaamisalue: