Haemme Olkiluotoon

Assistant Controlleria 

Meillä on mielenkiintoisia tehtäviä! Haemme nyt Assistant Controlleria vahvistamaan talouden tiimiämme.

Tehtävässäsi osallistut TVO-konsernin kuukausiraportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen sekä ad hoc- selvitysten tekemiseen.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja järjestelmällinen. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää vahvaa Excel-osaamista.


Miksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa talouden osaamiskeskuksen päällikkö Sanna Niemensivu, puh. 050-317 0087.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Osaamisalue: