Haemme Olkiluotoon

Controlleria

Meillä on mielenkiintoisia tehtäviä! Haemme nyt Controlleria vahvistamaan talouden tiimiämme.

Työskentelet TVO-konsernin talousprosessien, raportoinnin ja kehityshankkeiden parissa. Kehität investointien raportointia, ohjeistusta ja -suunnittelutyökaluja yhteistyössä projektinohjauksen ja liiketoimintojen kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja usean vuoden kokemus sisäisen ja ulkoisen laskennan raportoinnin tehtävistä. Työskentelet tavoitteellisesti, sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja olet hyvä tiimipelaaja. Tehtävä edellyttää kokemusta ERP-järjestelmistä sekä raportointi- ja suunnittelutyökaluista.

Miksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa talouden osaamiskeskuksen päällikkö Sanna Niemensivu, puh. 050-317 0087.

 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Osaamisalue: