Haemme Olkiluotoon

Kemistiä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kemistiä.

Kemian tiimin tehtävänä on hoitaa osaltaan eri prosessien kemian valvonta- ja ohjaustoimintoja sekä tarjota analyysipalveluja TVO-konsernin organisaatioyksiköille tarpeen mukaan. Kemian tiimi ja sen ryhmät ylläpitävät ja kehittävät luotettavaa analysointi- ja mittaustoimintaa. 

Tehtävänäsi on ohjata laboratorion ja kemian prosessivalvonnan toimintaa sekä kehittää analyysi- ja mittausmenetelmiä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Vastaat kemian valvonta- ja tarkkailuohjelmien ja analyysipalveluiden toteutumisesta, laadunhallinnasta sekä raportoinneista. Seuraat oman alasi kansainvälistä kehitystä sekä tarvittaessa osallistut erilaisiin yhteistyöryhmiin ja tapahtumiin.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi analyyttisen kemian tai kemiantekniikan alalta, ja työkokemusta kemian alalta vähintään kolme vuotta. Olet ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Tehtävä edellyttää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.

  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Weckman puh. (02) 8381 2789. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 25.8.2019 osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Osaamisalue: