Haemme Olkiluotoon

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt projektipäällikköä erilaisiin laitosyksiköiden teknisiin projekteihin.

Olet projektiosaaja, joka hallitsee projektien johtamisen ja samalla toimit eri asiantuntijoista koostuvien projektihenkilöiden energisoijana. Tunnet projektinhallinnassa käytettäviä toiminnanohjausjärjestelmiä ja energiatoimialaan liittyviä tuotanto- ja projektitoimitusprosesseja. Tehtävänäsi on toteuttaa projekteja laatu-, toimituslaajuus-, kustannus- ja aikataulukriteerit täyttäen. Tarkempi tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinööri koulutus tai vastaava teknisen alan pätevyys. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet aktiivinen, tartut toimeen ja sinulla kyky omaksua laajoja projektikokonaisuuksia. Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on saumaton yhteistyö koko organisaation kanssa. Ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikköpäällikkö Juha-Pekka Pykilä, puh. 040 5707829.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.9.2019 mennessä osoitteessa www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Osaamisalue: