Haemme Olkiluotoon

TIIMIESIMIESTÄ 

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt tiimiesimiestä Projektit-tiimille.

Tehtävässäsi johdat, ohjaat ja kehität tiimin toimintaa yhtiön asettamien tavoitteiden ja voimassaolevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Vastaat TVO:n laitosmuutosprojektien salkusta. Vastuullasi on myös ylläpitää ja kehittää konsernin projektikäytäntöjä sekä projektiosaamista. Esimiestyössäsi vastaat resurssien hallinnasta ja toiminnan suunnitelmallisuudesta. Sinulla on myös omia teknisiä vastuita. 

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinööri koulutus tai vastaava teknisen alan pätevyys. Omaat hyvät esimiesvalmiudet sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Toimit ratkaisukeskeisesti, vastuuntuntoisesti ja päätösten tekeminen on sinulle arkipäivää. Lisäksi hallitset oman vastuualueesi kokonaisuudet ja olet innokas kehittämään toimintaa.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikköpäällikkö Juha-Pekka Pykilä, puh. 040 5707829.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Osaamisalue: