Teollisuuden Voima Oyj

Tiimiesimies

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 26.05.2023, 13:30
  • Suljettu 12.06.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tiimiesimies

Tiimiesimies,

oletko kiinnostunut tekemään hyvää esihenkilötyötä ja luomaan asiantuntijoille hyvällä johtamistyöllä onnistumisen edellytykset? Oletko kiinnostunut kehittämään toimintatapoja ja prosesseja yhdessä tiimin kanssa? Haemme nyt Olkiluotoon Laitostiedot-tiimiin Tiimiesimiestä.

Tekniikan tuki -yksikön Laitostiedot-tiimi vastaa tietokantojen sisällön ylläpidosta. Vastuullamme ovat seuraavat tietokannat: Laitostietokanta, AVEVA Engineering, AVEVA Diagrams ja Cumulus-valokuvapankki. Tiimin tehtäviin kuuluu myös tietokantojen kehitykseen ja modernisoitiin osallistuminen.

Laitostiedot -tiimiesihenkilön tehtävänä on huolehtia tiimin toimintaedellytyksistä, tuloksellisuudesta, resursseista, budjetoinnista ja operatiivisen työn johtamisesta yhdessä koordinaattoreiden kanssa. Esihenkilötyö ja toiminnan kehittäminen ovat toimenkuvan keskiössä.

Minkälaista henkilöä haemme?

Arvostamme kykyä johtaa itseäsi, asioita sekä ihmisiä. Toivomme sinulla olevan osaamista ja näyttöä esihenkilötyöstä. Sinulla on ymmärrystä tietokantojen luomisesta ja ylläpidosta. Sopiva henkilö on kehittämishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, joka haluaa muiden työn sujuvan huomenna paremmin kuin tänään. Esihenkilötyössä korostuu hyvän johtamisen lisäksi organisointikyky, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta ja tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Esihenkilölupaus

Saat minulta vahvan tuen tehtävääsi, et jää yksin. Panostamme perehdytykseesi ja saat mentorin alkutaipaleellesi. Lupaan jatkossakin toimia sparrauskumppaninasi ja priorisoin ajankäytössäni keskusteluhetket tiimiesihenkilöiden kanssa.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, Olkiluoto 3, on valmis. OL3 tekee Suomesta lähes sähköomavaraisen ja etenemme harppauksen kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Kaikkien kolmen ydinvoimalaitosyksikön myötä 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta, jossa hallitaan ydinvoiman koko elinkaari. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!
 

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 11.06.2023 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikköpäällikkö Heta Rohila, p. 050 0544540 (varmimmin tavoitettavissa 2.6. klo 13.30-14.30/ 5.-7.6. klo 8-9).

Osaamisalue: