Eezy Oyj

Kokki henkilöstöravintolaan

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 26.05.2023, 0:00
  • Suljettu 11.06.2023, 13:59

Kokki henkilöstöravintolaan

LOUNASKOKKI LAHTEEN

Mitä etsimme

Etsimme asiakkaallemme henkilöstöravintolaan kokkia 4vko määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat juhannuksen jälkeisenä maanantaina 26.6. Työtehtäviin kuuluu aamupalan ja lounaan valmistusta sekä asiakaspalvelua. Kassataito on eduksi, mutta se opetetaan tarvittaessa. Huolehdit myös keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta. Etsimämme tekijä on itsenäinen ravintola-alan osaaja, jolle yksin työskentely ei ole ongelma. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 5.30-13.30. 

———- 

Mitä odotamme hakijalta

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kokin työstä ja itsenäisestä työskentelystä keittiössä. Etsimämme henkilö on paitsi osaava kokki, myös asiakaspalvelija. Hygieniapassi vaaditaan. 

———- 

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezy.lahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

 

Osaamisalue: