Onko sinulla kyky?

Haemme nyt Terrafamelle Sotkamoon uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla:

 

Käynnissäpitojärjestelmän ylläpitäjää

 

Tehtäviisi kuuluu Maximo-käynnissäpitojärjestelmän tietosisällön päivittäminen.

Tehtävä sisältää mm. laitetietojen, ennakkohuoltojen ja varaosien kartoittamista ja niiden päivittämistä järjestelmään sekä järjestelmien välisten tietojen varmistaminen. Työskentelet osana kehitystiimiä ja eri osastojen yhteyshenkilöiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sähkö- tai automaatiotekniikan alalta (insinööri/teknikko) tai olet lähiaikoina valmistumassa. Työkokemus teollisuuden kunnossapidossa ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmistä ja dokumenttien hallinnasta.

Arvostamme pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan ja halua itsensä kehittämiseen. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen tuotantoprosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Tutustu tehtävään ja täytä hakemus 15.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Terrafame

Osaamisalue: