Onko sinulla kyky?

Haemme nyt Terrafamelle Sotkamoon uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla:

 

Kunnonvalvontamittaajia

 

Tehtäviisi kuuluu prosessiteollisuuden laitteiden kunnonvalvonta, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontajärjestelmien ylläpito sekä tulosten raportointi.

Huolehdit värähtelyreittimittauksista, tasapainotuksista sekä muista kunnossapitotehtävistä. Osallistut laitteiden toimintahäiriöiden ongelmanselvitykseen yhdessä kunnossapidon ja tuotannon kanssa.

Arvostamme pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan ja halua itsensä kehittämiseen. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen ja tulet toimeen sekä itsenäisesti että ryhmässä työskennellen. Haluat kehittyä työssäsi ja sinulla on kyky omaksua uusia toimintatapoja. Sinulla on hyvä turvallisuusasenne sekä soveltuva koulutus.

Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Tutustu tehtävään ja täytä hakemus 15.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Terrafame

Osaamisalue: