Meillä UHY TietoAkselissa, tulevaisuuden tilitoimistossa, digitaalisuus on ratkaisevassa roolissa. Asiakaskuntamme laajetessa tarvitsemme uusia taloushallinnon ja informaatioteknologian osaajia.

Haemme nyt Jyväskylään asiakaspalvelutiimiimme

Asiakasneuvoja-traineeta

Työharjoittelu soveltuu erityisesti liiketalouden tai informaatioteknologian opintoja suorittavalle henkilölle, joka haluaa päästä vahvistamaan käytännön osaamistaan ja asiakaspalvelutaitojaan uusinta teknologiaa hyödyntävässä asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävään voidaan liittää myös esimerkiksi koulutukseesi sisältyvä opinnäytetyö.

Mitä harjoittelu sisältää?

Harjoittelussasi pääset tutustumaan tukipalvelumme päivittäiseen työhön, erilaisten palvelupyyntöjen käsittelyyn ja ratkaisuun yhdessä asiakaspalvelutiimin asiantuntijoiden kanssa. Osallistut sekä asiakkaidemme että henkilöstömme tukipyyntöjen hoitamiseen ja opit prosessimaisen toimintamallin sekä laadukkaan dokumentoinnin parhaat käytännöt. Pääset myös tutustumaan uusien asiakkaiden käyttöönottoprojekteihin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Harjoittelu opettaa työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisuhakuisesti myös paineen alaisena.

Harjoittelussa menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia myös itsenäisesti sekä oma-aloitteisesti. Toivomme, että olet ehtinyt jo tutustua asiakaspalvelun ja liiketoiminnan perusteisiin. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta. Perehdytämme sinulle kaikki harjoittelussa tarvitsemasi taidot.

Miksi harjoitteluun meille?

Pääset kehittämään asiakaspalveluun liittyviä vuorovaikutustaitojasi ja opit miten kasvuyrityksen tukipalveluita kehitetään. Saat myös hyvän katsauksen taloushallintoalaan, taloushallinnon tietojärjestelmiin ja prosessimaiseen toimintamalliin.

Kaikille harjoittelijoillemme laaditaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma ja he käyvät läpi kattavan perehdytysohjelmamme. Onnistunut työharjoittelu kehittää valmiuksiasi siirtyä työelämään tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa TietoAkselin henkilöstöpäällikkö Sara Jormakka (sara.jormakka@tietoakseli.fi, 010 3472 839) tai tekninen johtaja Tero Anttila (tero.anttila@tietoakseli.fi). Voit lähestyä meitä myös LinkedInissa tai Facebookissa!

 

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto ja osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meillä TietoAkselissa työskentelee jo yli 140 taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme. Käytössämme on muun muassa Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.

 

Osaamisalue: , ,