Meillä UHY TietoAkselissa, tulevaisuuden tilitoimistossa, digitaalisuus on ratkaisevassa roolissa. Asiakaskuntamme laajetessa tarvitsemme uusia taloushallinnon ja informaatioteknologian osaajia.

Haemme nyt Jyväskylään asiakaspalvelutiimiimme

Asiakasneuvojaa

määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen

Asiakasneuvojana osallistut tukipalvelumme päivittäiseen työhön ja asiakkaidemme käyttöönottoprojekteihin. Tehtävässäsi vastaat sekä asiakkaidemme että henkilöstömme tukipyyntöihin ja huolehdit niiden ratkaisemisesta osana asiakaspalvelutiimiä. Olet mukana uusien asiakkaiden käyttöönottoprojekteissa ja vastaat omalta osaltasi itsenäisesti niiden läpiviennistä. Pääset myös kehittämään TietoAkselin toimintamalleja oman vastuualueesi osalta.

Odotamme sinulta IT-alan tai taloushallintoalan koulutusta, sujuvia tietoteknisiä taitoja sekä kykyä viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteista, ripeää ja huolellista työotetta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, monipuolista asiakaspalveluosaamista sekä priorisointi-, ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä.

Jos tekninen ongelmanratkaisu, projektiluontoinen työskentely sekä pääkäyttäjätehtävät ovat sinun juttusi, hae meille! Saat valtakunnallisen asiantuntijaorganisaatiomme tuen, työsuhde-edut, sekä ystävällisen ja välittömän työkulttuurin, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin vaikuttamaan nopeasti kehittyvän työyhteisömme ja toimialamme tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa TietoAkselin henkilöstöpäällikkö Sara Jormakka (sara.jormakka@tietoakseli.fi, 010 3472 839) tai tekninen johtaja Tero Anttila (tero.anttila@tietoakseli.fi). Voit lähestyä meitä myös LinkedInissa tai Facebookissa!

 

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto ja osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meillä TietoAkselissa työskentelee jo yli 140 taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme. Käytössämme on muun muassa Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.

Meillä UHY TietoAkselissa, tulevaisuuden tilitoimistossa, digitaalisuus on ratkaisevassa roolissa. Asiakaskuntamme laajetessa tarvitsemme uusia taloushallinnon ja informaatioteknologian osaajia.

Osaamisalue: , ,