Arctic Career Oy

Asiakkuuspäällikkö

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 21.02.2024, 14:00
  • Suljettu 12.03.2024, 1:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakkuuspäällikkö

Botnia Careerilla teemme työtä sydämellä, kunnioittaen arvojamme, joihin kuuluu välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus, rohkeus ja oppiminen. Työn ilo kuuluu yrityksen arkipäivään; meillä saa nauraa, saa mokata ja saa ilahduttaa työkaveria. Ihmiset kohdataan ihmisinä, hymy tarttuu ja auttamisen ilmapiiri luo yhteisöllisyyden tunnetta. Meille työntekijät eivät ole vain työntekijöitä, he ovat yrityksemme ydin ja haluamme tehdä kaikkemme heidän eteensä. Botnia Career Oy kuuluu career.fi konserniin, jonka liikevaihto ensimmäisellä tilikaudella oli 3,3 miljoonaa. 

Kuva, joka sisältää kohteen seinä, sisä-, huonekasvi, sisustussuunnittelu

Kuvaus luotu automaattisestiKuva, joka sisältää kohteen seinä, sisä-, huonekalu, tussitaulu

Kuvaus luotu automaattisesti

                   

Botnia Careerilla rekrytoidaan useille eri toimialoille, mutta pääpainotteena on ollut teollisuus-, logistiikka-, rakennus-, kiinteistö- ja siivousala. Tarjoamme palveluita kuitenkin myös muille toimialoille. Toimialueemme ei myöskään rajaudu vain Ouluun, vaan yritys toimii koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Toimintamme kasvaessa haemme itsenäistä ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Pohjois-Pohjanmaan alueen myynnistä ja asiakassuhteista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, Sinin työkaveriksi! Aikaisempi kokemus rekrytoinnista, hyvät verkostot, hyvät itsensä johtamisen taidot sekä henkilöstötoimialan tunteminen auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Toivomme sinulta:

  • työkokemusta rekrytointi- ja henkilöstöalalta niin myynnin parista kuin myös rekrytoinnista
  • aiempaa kokemusta uusasiakashankinnasta
  • aikaansaavaa ja tuloskeskeistä myyntiotetta
  • yrittäjähenkistä asennetta 
  • positiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • arvojemme mukaista työskentelytapaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen)
  • ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön
  • kykyä tarttua myös rekrytoinnin työtehtäviin 

Tarjoamme sinulle: 

  • Itsenäisen työn ja monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä. 
  • Työ on vastuullista, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä näyttää kyntesi ja osaamisesi, jonka kautta sinulle avautuu myös mahdollisuus päästä Botnian osakkaaksi. Haussamme on siis tekijä, joka tulisi Oulun toimistolle Sinille tasa-arvoiseksi kollegaksi, niin sanotusti ”toisiksi hartioiksi”.
  • Lupaamme dynaamisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti ja, jossa myös sinun ideoitasi ja ratkaisujasi kuunnellaan. 
  • Tueksesi tarjoamme muiden yksikköjemme asiantuntevia myynnin ammattilaisia, toimivat myynnin työkalut sekä yhteisöllisen työporukan. 
  • Henkilöstöedut, joihin kuuluu työsuhdepolkupyörä ja täysimääräinen epassi, kun työsuhteesi on kestänyt yli 5 kuukautta. Tarjoamme henkilöstöllemme myös 1,5 tuntia viikon työajasta hyvinvointiin tai liikuntaan käytettäväksi. 

Meillä Botnia Careerilla saat osaksesi vapautta ja vastuuta. Saat vapauden määritellä omat työskentelytapasi omaan tyyliisi sopivaksi. Meillä on myyjiä, jotka tykkäävät käyttää puhelinta pääsääntöisenä työvälineenään sekä liveverkostoitumisen mestareita sekä niitä, jotka tekevät kumpaakin. Ei siis ole vain yhtä tapaa, jolla menestyä tässä tehtävässä. Saat tehdä töitä kotoa käsin tai viihtyisältä toimistoltamme. Vapauden ja hyvien työsuhde-etuuksien vastapainona haluamme nähdä sinulta myynnillisiä onnistumisia, joissa koko organisaatiomme tukee sinua. 

Botnia Careerin toimisto sijaitsee Oulun keskustassa aivan rautatieaseman kupeessa Koulukadulla. Josta sinulle löytyy ikioma työhuone, jossa viihtyvyyteen on panostettu. Työ sisältää liikkumista asiakkailla, työtä toimistolla ja siinä on myös mahdollisuus etätyöhön. Aloitus sopimuksen mukaan kevään aikana tai kesän alussa. Palkkauksesi tulee olemaan progressiivinen, ja mikäli menestyt työssäsi palkkasi lisäksi sinulla tulee olemaan mahdollisuus osinkoihin. Palkka työsuhteen alussa 3 500 € – 4 500 €, ja yrityksen menestyessä kuukausiansiosi vuositasolla tulee nousemaan yrityksen menestyksen mukaisesti palkkakehityksen sekä osinkojen kautta. 

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta kollegaltasi Sini Setälältä sini.setala@career.fi puh. 050 547 1467 tai konsernimme toimitusjohtajalta Heidi Alariestolta heidi.alariesto@career.fi puh. 045 313 3533.

Botnia Career Oy on pehmeiden arvojen henkilöstöpalvelualan yritys, joka kuuluu Lapista lähtöisin olevaan career.fi konserniin. Lisäksi Career-konsernilla on toimistot Rovaniemellä, Levillä ja Tampereella.

Osaamisalue: