Wilhelmiina Palvelut Oy

Lähihoitajia palvelu- ja hoivakoti Wilhelmiinaan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 31.10.2022, 16:00
  • Suljettu 27.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitajia palvelu- ja hoivakoti Wilhelmiinaan

Palvelu- ja hoivakoti Wilhelmiina on ikäihmisille koti, jossa he saavat tarvitsemaansa hoivaa ja tukea. Yhdessä omistajamme Miina Sillanpään Säätiön kanssa haluamme mahdollistaa hyvän arjen ikääntyvälle. Lue toiminnastamme lisää kotisivuiltamme www.wilhelmiina.fi.

 

Sinun tehtäväsi muodostuvat asiakkaidemme päivittäisen hyvinvoinnin tukemisessa ja hyvän arjen mahdollistamisessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja muistisairauksien ymmärtämisestä. Toimit kasvotusten erilaisten ihmisten kanssa, kohtaamisen ja kosketuksen merkitys korostuu päivittäisessä työssäsi. 

Me kehitymme ja kehitämme, jotta työ olisi varmasti mielekästä ja asukkaiden kanssaoloon jää aikaa.  

Tällä hetkellä kehityshankkeitamme ovat mm. Montessori filosofian soveltaminen asukkaiden arkeen, BeneCare-teknologian hyödyntäminen hoitotyössä ja Musiikin muistijäljillä -tutkimus Helsingin yliopiston kanssa. Pidämme henkilöstömme muistiosaamista arvossa. 

Me työskentelemme moniammatillisena työyhteisönä ja kaikkien työpanosta kunnioitetaan ja työt tehdään tiiminä yhdessä asukkaiden kanssa. Reilut esihenkilöt ja kotoisat tilat toimivat mukavana plussana. Henkilöstön omat harrastukset ja mielenkiinnonkohteet pääsevät näkyviin myös asukkaidemme arjessa. Työvuorot ovat toiveittesi mukaisia, sillä sinä itse saat pitkälti olla suunnittelemassa niitä.  

Sinun voidessasi hyvin myös asiakkaamme voivat hyvin!  

Epassilla voit käydä lempiartistisi keikalla, hankkia viimeinkin sen kuntosalijäsenyyden kotisi läheltä, tai työpäivän päätteeksi käydä rentouttavassa hieronnassa. Pihlajalinnan työterveyshoitajat ovat saavutettavissa kellon ympäri, ja akuutteihin tuki- ja liikuntaelin vaivoihin voit saada apua talossa toimivan Fysioksen puolelta. Wilhelmiinan omasta ravintolasta saat nauttia aamupalaa ja lounasta henkilökuntahinnoin, maksuton kahvi/tee auttaa virkeyteesi, ja mikäli päivän aikana pullahimo iskee, aulassa oleva kahvilamme voi tuoda helpotusta siihen. Halutessasi voit työpäivän jälkeen jäädä vielä talon pikku kuntosalille hikoilemaan. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta  ja palkkaluokka on G20. Peruspalkan suuruus riippuu työkokemuksestasi ja vuorolisistä. Näiden lisäksi maksamme 50 € Wilhelmiina -lisän sekä 1000 € Tervetulo -kannusteen uuden työsuhteen kunniaksi. Kannuste maksetaan porrastetusti 4kk ja 6kk työssäolon jälkeen. Muistihoitajana toimimisesta maksetaan tehtäväkohtaista lisää. Eri suuruisia tunnustuspalkkioita myönnetään, mikäli toiminnallasi olet vaikuttamassa positiivisesti Wilhelmiinan toimintaan, työyhteisöön tai asiakkaisiin.  

Mikäli haluat työskennellä juuri Wilhelmiinassa, sinulla on lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja sinulla on riittävä suomen kielen taito, niin laita hakemusta tulemaan!

 

Mikäli kaipailet lisätietoja, niin hr-assitentti Krista Isomäki (krista.isomaki@wilhelmiina.fi) sekä palvelupäälliköiltä Vuokko Raumavirta (vuokko.raumavirta@wilhelmiina.fi, puh. 050 568 1597) ja Timo Häkkinen (timo.hakkinen@wilhelmiina.fi, puh. 050 462 1077) arkisin klo 8.00-15.30 välillä. 

Osaamisalue: