Soite

Kehityspoliklinikan kuntoutussuunnittelijan toimi

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 15.12.2022, 12:00
  • Suljettu 05.01.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kehityspoliklinikan kuntoutussuunnittelijan toimi

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella (Soite) on haettavana 5.1.2023 klo 15.00 mennessä 

Kehityspoliklinikan kuntoutussuunnittelijan toimi

Soite on monialainen, toimintaansa kehittävä hyvinvointialue, joka tarjoaa kuntoutussuunnittelijalle hyvät mahdollisuudet osallistua ja kehittää ammatillista osaamistaan. 

Kuntoutussuunnittelijan toimi sijoittuu Kehityspoliklinikan ja vammaispalvelun sosiaalityön palvelualueelle. Työhön sisältyy Kehityspoliklinikan kuntoutussuunnittelijan tehtävät. Kuntoutussuunnittelija on vastuussa poliklinikan asiakkaiden kuntoutuksien ja kuntoutussuunnitelmien koordinoinnista sekä aikatauluttamisesta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu perheiden tukeminen sekä ohjauksen ja neuvonnan antaminen. Asiakkaitamme ovat kaikki alueen kehitysvammaiset tarpeen mukaan, keskittyen kuitenkin erityisesti lasten ja nuorten palveluihin. Kuntoutussuunnittelija on osa Kehityspoliklinikan moniammattilaisesta tiimiä, missä työskentelee lääkäri, psykologi, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä sekä sihteeri. Puheterapeutin palvelut toteutetaan ostopalveluna. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (8§, 32 §) mukainen laillistetun sosionomin pätevyys tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 (2§) laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, tai muu työhön soveltava ammattitutkinto.

Arvostamme aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiuksia tehdä joustavasti moniammatillista yhteistyötä. Tarjoamme monipuolisen, kehittyvän ja ammatillisesti haastavan työn sekä mielekkään työyhteisön. Aikaisempi kokemus kehitysvammatyöstä ja palvelujärjestelmän tuntemus ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. 

Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto – ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on 6 kuukautta. 

Lisätietoja antavat:

Kehityspoliklinikka ja vammaispalveluiden sosiaalityön palvelualuejohtaja Veronica Joskitt, veronica.joskitt@soite.fi, puh. 050 5550 706. Lomalla 22-28.12.2022 sekä 2-3.1.2023.

Kehityspoliklinikan sosiaalityöntekijä ja vastuualuejohtaja Heidi-Mari Finnilä, heidi-mari.finnila@soite.fi, puh. 040 6534 493. Lomalla 22.-23.12.2022 sekä 30.12.2022.

Osaamisalue: